Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου

28.03.2021 / 8:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Κριός
Τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σου επηρεάζει η Πανσέληνος του μήνα στο άξονά σου, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η διάθεσή σου θα χρωματίζεται πιθανώς από τα προβλήματα των «άλλων» στη ζωή σου και θα έχεις την τάση να τα κάνεις και δικά σου. Από την άλλη, τραύματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση έρχονται τώρα στο φως και χρειάζονται αντιμετώπιση. Η ένταση δεν θα λείψει, όποτε φρόντισε να κρατήσεις μετριοπαθή στάση, μακριά από παρορμητικές αντιδράσεις, για να μην πληγωθείς άδικα.

Ταύρος
Θέματα υγείας και εργασίας αφορά η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό. Νιώθεις την ανάγκη να «συμμαζέψεις» λίγο τον εαυτό σου και να κάνεις τώρα μια ουσιαστική προσπάθεια να εντάξεις στην καθημερινότητά σου πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και κάποιο πλάνο άσκησης. Αν υπάρχει ένα θέμα υγείας, κοίταξέ το και μην το αφήσεις στην τύχη του. Από την άλλη, πιθανώς να υπάρχουν θέματα με τη συμπεριφορά ατόμων στη δουλειά που σου δημιουργούν δυσαρέσκεια και ανασφάλεια και χρειάζεται να βάλεις τα όριά σου για να μην σε «καπελώσουν».

Δίδυμοι
Έχεις χάσει μήπως τελευταία «La joie de vivre» που σε χαρακτηρίζει; Πώς τα πας από κέφια; Τι θέση έχει ο έρωτας στη ζωή σου; Όλα καλά γενικώς; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ζητά η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, κυρίως από τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου. Αν πιστεύεις ότι ένα παιδί θα μπορούσε να φέρει την ευτυχία στη ζωή σου, go for it με τις «ευλογίες» του φεγγαριού!

Καρκίνος
Το δίπολο καριέρα – οικογένεια φωτίζει η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. The struggle is real για να καταφέρεις να ισορροπήσεις αυτά τα δύο στη ζωή σου, ίσως χωρίς μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια, γεγονός που σε κάνει να γεμίζεις ενοχές και να τα βάζεις με το εαυτό σου. Μην το κάνεις. Δεν σηκώνεις άλλωστε περισσότερο στρες. Κάποιες φορές τα δάκρυα είναι μια πολύ καλή διέξοδος για να αποφορτιστείς από την όλη πίεση που βιώνεις, αγαπητό Καρκινάκι.


Λέων
Από νεύρα πώς πάμε; Καλά; Οι σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, συγγενείς, συνεργάτες, συντρόφους αντέχουν στο επιθετικό μοτίβο επικοινωνίας που προβάλεις; Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο και παρορμητικό στα λόγια, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να φιλτράρεις περισσότερο αυτά που λες αλλά και αυτά που γράφεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην εκτεθείς.

Παρθένος
Έμφαση στην πορεία των οικονομικών σου δίνει η σημερινή Πανσέληνος στο Ζυγό, ωθώντας σε να επανεξετάσεις το μέχρι τώρα οικονομικό σου πλάνο και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, σε περίπτωση που δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες. Από την άλλη, σε πιάνουν και οι ανασφάλειές σου, του τύπου «αξίζω; δεν αξίζω;», «μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει;» και τα σχετικά, Πανσέληνος γαρ, στις οποίες δεν πρέπει να δώσεις και πολύ σημασία.

Ζυγός
Η Πανσέληνος του Μάρτη στο ζώδιό σου εντείνει την ψυχολογική σου κατάσταση, αγαπητέ Ζυγέ, λειτουργώντας σαν ένας μεγεθυντικός φακός, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αν είσαι καλά, σε ανεβάζει περισσότερο, αν περνάς δύσκολα, θα αισθάνεσαι πιο down. Μπορεί τώρα να αποκτήσεις πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον μιας σχέσης ή για την πορεία των επαγγελματικών σου ή να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Προσοχή και σε θέματα υγείας, δικά σου ή του άλλου σου μισού.


Σκορπιός
Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο. Ίσως ήρθε ο καιρός να τελειώνεις με μια προσωπική σχέση ή με μια επαγγελματική κατάσταση που σε κρατάει πίσω ή από την άλλη να μπεις στη διαδικασία να «συγχωρέσεις» κάποια άτομα, θέτοντας νέες βάσεις στη μεταξύ σας σχέση. Δύσκολο πολύ, ειδικά για το δικό σου ζώδιο. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει κακό στην υγεία σου, ως μέσο διαφυγής από την πραγματικότητα.

Τοξότης
Πιθανά ξεκαθαρίσματα σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και επανασχεδιασμό των στόχων σου φέρνει η Πανσέληνος του Μαρτίου. Τι κινήσεις  χρειάζονται για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου; Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της σχέσης σου; Νιώθεις ότι έχεις στο πλευρό σου άτομα που σε στηρίζουν και σε αγαπούν; Αν αισθάνεσαι «μόνος» και απογοητευμένος από τις κοινωνικές σου «επιδόσεις», πιθανώς να σε πιάσει το παράπονο σήμερα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως
Ζητήματα καριέρας φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον Ζυγό, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η φιλοδοξία μόνη της δεν φτάνει για να φτάσεις ψηλά, χρειάζεται προσπάθεια και πιθανώς τύχη. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, αρκεί να μπορέσεις να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου και να δουλέψεις στο κομμάτι της αυτοεκτίμησης σου, αφήνοντας στην άκρη το αυτοσαμποτάζ.

Υδροχόος
Το κομμάτι της κοσμοθεωρίας και της πορείας σου στη ζωή επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος, φέρνοντας στην αντίληψή σου καίριες συνειδητοποιήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο 1ο δεκαήμερο. Κάνεις μια παύση και αξιολογείς πώς τα έχεις πάει ως τώρα αναφορικά με τα θέλω σου και τα πιστεύω σου, στις σπουδές σου, στα σχέδια που είχες κατά νου και στα επαγγελματικά σου. Πιθανώς να έχεις και θετικές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, οπότε μη βιαστείς να βάλεις κακό «βαθμό» στον εαυτό σου.

Ιχθύες
Η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει ένα πιο βαρύ κλίμα στον ψυχισμό σου και πιθανώς ανακινεί εκ νέου αναμνήσεις, τραύματα και πληγές που υπάρχουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ίσως αφορούν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε όμως να βάλεις κάποια όρια σε όλο αυτό το «βούλιαγμα» προστατεύοντας τον εαυτό σου. Ακόμα, ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, επενδύσεις, κληρονομικά κ.τ.λ. μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο, αλλά και να καταφέρεις να βρεις λύσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/zodia/707602_ta-zodia-tis-kyriakis-218-03-2021»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα