Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

24.10.2021 / 13:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός Οικονομικές και ερωτικές προκλήσεις!

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας και μην αναλάβετε νέες ευθύνες. Ξεκουραστείτε και ξαναβρείτε την αρμονία με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Συναισθήματα και ανασφάλειες δυναμώνουν.

Ο Ηλιος ξεκινάει το ταξίδι του στον τομέα των οικονομικών, φορολογικών ή κληρονομικών υποθέσεων και θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με προσοχή, να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις και να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε.

Ταύρος Στο επίκεντρο επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις

Σας απασχολούν οι συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, σε συμφωνίες και μην υπογράψετε λευκή επιταγή. Δεν έχουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σας αγαθές προθέσεις. Προστατεύστε τα μυστικά σας.
Αν φερθείτε συνετά, θα ξεπεράσετε τις παγίδες και τα εμπόδια και θα πετύχετε μία συμφέρουσα επαγγελματική και οικονομική συμφωνία.

Δίδυμοι Εκφραστείτε και δημιουργήστε

Σας απασχολούν αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος ακόμα και μία δική σας δουλειά.

Η δημιουργία, η δράση και οι σκέψεις σας έχουν απελευθερωθεί, όμως κάτι σας προβληματίζει.
Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και παράπονα σε μία επαγγελματική σας συνεργασία ή στον σύντροφό σας. Φροντίστε να ξεδώσετε μέσα από δημιουργικά χόμπι, να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας και να γυμναστείτε.

Καρκίνος Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας

Μετά από μία περίοδο συνεχόμενων αγώνων ξαναβρίσκετε την έμπνευση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι σας εμπνέουν και σας δίνουν τη δύναμη που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε και να πετύχετε! Ο έρωτας γίνεται πιο δυνατός και τα συναισθήματά σας πιο βαθιά.

Οικογενειακά θέματα όπως και οικονομικά σας απασχολούν ακόμα αλλά τώρα το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και βλέπετε πιο καθαρά. Προσέξτε 28 έως 30.

Λέων Αντιμετωπίστε τους φόβους σας

Ο Ηλιος από τον Σκορπιό τονίζει συναισθήματα πολύ βαθιά που σας βασανίζουν. Φροντίστε οικογενειακές και κληρονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Αξιοποιήστε τις μέρες μέχρι την Πέμπτη και μην αφήσετε σημαντικές ενέργειες για το τέλος της εβδομάδας. Είναι μέρες περισυλλογής και συνειδητοποίησης. Αναζητήστε γνήσιους ανθρώπους και συνεχίστε μαζί τους, για να ξεπεράσετε τις παγίδες και να φτιάξετε όσα ονειρεύεστε.

Παρθένος Αναζητήστε οικονομικές συμμαχίες

Οικονομικές συμφωνίες συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας προβληματίζουν. Αποφύγετε νομικά μπερδέματα και βρείτε τη χρυσή τομή στην οικογένεια.
Κάτι σας απασχολεί με τον σύντροφό σας ή με ένα πρόβλημα στην ακίνητη περιουσία.
Ο Ηλιος φωτίζει την επικοινωνία σας με φίλους και διευρύνει τις ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις, εκδηλώσεις, διαφήμιση της δουλειάς σας και μικρές αποδράσεις.

Ζυγός Προχωρήστε πατώντας γερά στη γη

Ο Ερμής σάς φέρνει επικοινωνία, συναντήσεις, ραντεβού, μηνύματα, συμφωνίες και ευχάριστες διαδρομές. Η οικονομική σας ασφάλεια αλλά και η σταθεροποίηση σημαντικών σχέσεων θα είναι προτεραιότητα.

Πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας, για να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Στον χώρο της δουλειάς σας κάποιοι δεν είναι αυτό που δείχνουν και καλό είναι να μην τους εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός Ο Ηλιος φωτίζει την προσωπικότητά σας!

Χρόνια πολλά! Ξεκίνησε ο μήνας των γενεθλίων σας και ένας καινούργιος κύκλος γεγονότων, συναισθημάτων και επιθυμιών ανοίγεται μπροστά σας!

Συγκεντρώνετε πάνω σας τα βλέμματα από τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο και θέλετε να χαράξετε τον δρόμο σας με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο, όμως πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας έχουν δικές τους απαιτήσεις και μάλλον θα χρειαστεί να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις. Καλύτερες μέρες μέχρι την Τετάρτη.

Τοξότης Πετυχαίνετε με τα βέλη σας τον στόχο σας!

Ενα μυστικό σας σχέδιο συναντά εμπόδια, εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Προβάλετε τα ταλέντα σας, για να πετύχετε τη συμφωνία και τον στόχο που θέλετε.

Φίλοι και σημαντικά άτομα είναι στο πλευρό σας. Φροντίστε άτομα της οικογένειάς σας που σας χρειάζονται και τον χώρο του σπιτιού σας.
Προσέξτε λίγο πιο πολύ στις 26 και 27!

Αιγόκερως Σημαντικές γνωριμίες και οικονομικές συμμαχίες στο κέντρο των εξελίξεων

Εχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να γνωρίσετε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους μέσα από συνεργασίες και σχέσεις. Από τις 28 έως τις 30 θυμηθείτε να μην υπερβάλετε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις, γιατί θα μπλοκάρετε την εξέλιξη σας στο μέλλον. Φίλοι και σημαντικά πρόσωπα είναι προτιμότερο να είναι στο πλευρό σας και όχι δυσαρεστημένοι μαζί σας.
Φροντίστε οικονομικές υποθέσεις και διαφυλάξτε ένα μυστικό σας.

Υδροχόος Επαγγελματική προβολή

Ο Ηλιος φωτίζει το μεσουράνημά σας και επαγγελματικά και κοινωνικά συγκεντρώνετε την προσοχή πάνω σας!

Ενας συνεργάτης ή σύμβουλος θα σας βοηθήσει, με την προϋπόθεση ότι και εσείς θα προσπαθήσετε να εναρμονιστείτε και να αποφύγετε συγκρούσεις.

Πετυχαίνετε επαγγελματικά και κοινωνικά την αναγνώριση που θέλετε με τον όρο να μην επαναστατήσετε και να βρείτε ισορροπίες. Καλύτερα να μην μπερδέψετε φίλους με οικονομικές υποθέσεις.

Ιχθύες Επικοινωνήστε και προβάλετε τις ικανότητές σας

Κοιτάξτε πιο μακριά, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις γνώσεις σας και γενικότερα την επικοινωνία σας με άτομα ή οργανισμούς που έχουν την έδρα τους σε διαφορετικό τόπο από τον δικό σας.

Το Ιντερνετ ή ένα ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί τους, για να προβάλετε τα ταλέντα σας στο κοινωνικό περιβάλλον και στον χώρο της εργασίας. Οι μέρες κρύβουν παγίδες, για αυτό αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια. Κάποιος προσπαθεί να μπλοκάρει τα σχέδιά σας. Προφυλάξτε τα όνειρά σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα