Παρασκευή, 23.07.2021, 12:03 πμ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου

21.03.2021 / 10:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Από τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Μαρτίου η Αφροδίτη θα αφήσει τους Ιχθύς και θα περάσει στον πύρινο Κριό μέχρι και τις 14/04. Ολα τα ζώδια θα μπουν σε μια πιο πρακτική σκέψη και δράση γύρω από την αισθηματική τους ζωή. Τίποτα δεν θα μείνει σε μετριότητα ή σε επιπλέον καθυστέρηση. Τοπίο, προθέσεις ξεκαθαρίζουν!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Ευκαιρίες

Η μόνιμη ψυχολογική σας ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση σίγουρα έχει κουράσει το ταίρι σας. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για συζήτηση που θα λύσουν ερωτήματα και απορίες που έχουν τις αρχές τους στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Βελτίωση καθημερινότητας

Είστε στον μήνα που θα σας δώσει πολλά δώρα σε όλα τα πεδία ζωής. Ιδίως η αισθηματική σας ζωή θα εξελιχθεί και θα οδηγήσει σε αλλαγές πριν από το τέλος της άνοιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06
Προτάσεις

Εχετε τη διάθεση να καταναλώνεστε με πρόσωπα και καταστάσεις, που μετά από αρκετό καιρό, ανακαλύπτετε ότι δεν ήταν τελικά προς το δικό σας όφελος. Κάτι σχετικό, όπου θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Οικογενειακές αποφάσεις

Ενα κλίμα ρευστότητας και αστάθειας θα υπάρξει στις 24-26 του μήνα και ύστερα. Πολλά θα δοκιμαστούν, σχέσεις και σχέδια! Οι τεράστιες προσδοκίες σας είναι πολύ πιο πάνω από αυτά που περιμένετε και ελπίζετε.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Επανενώσεις ζευγαριών

Πολλά τα θετικά και ευχάριστα νέα που θα πέσουν στην προσοχή σας μέχρι τα τέλη του μήνα. Αυτοί που έχουν σοβαρή-μόνιμη σχέση θα καταφέρουν να είναι τελικά μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Νέα συναισθήματα

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν σταματήσετε να συγκρούεστε με τον άνθρωπό σας για υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και τρίτα άτομα γύρω σας. Οι ημέρες φέρνουν και χρήμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10
Προτάσεις γάμου

Τα αστρολογικά της εποχής είναι δύσκολα για εσάς. Αρα μην λέτε και μην τάζετε πολλά σε άτομα που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Διάθεση

Εχουν μαζευτεί πολλά λόγια και παρεξηγήσεις αυτό το χρονικό διάστημα μέσα στον δεσμό σας και ακόμη άκρη δεν έχετε βρει. Προσπαθήστε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Εκπλήξεις

Οι σκέψεις σας έχουν κυκλώσει έναν καινούργιο άνθρωπο που έχει εισέλθει τώρα τελευταία στη ζωή σας. Οι επόμενες ημέρες έχουν εκπλήξεις μεγάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01
Επικοινωνία με τα παλιά

Εχετε κάνει πολλά πειράματα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα αισθηματικά σας και το πιο πιθανόν είναι να έχετε μείνει μόνοι. Δεν ανήκετε στα ζώδια που έχετε ευελιξία σε αυτά τα θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Συναισθηματικές εξομολογήσεις

Είστε σε μια μόνιμη διαδικασία που σκέφτεστε τι μπορείτε να αλλάξετε στην καθημερινή σας ζωή, που θα σας έφτιαχνε το κέφι αλλά και του συντρόφου σας. Δεν χρειάζεται τελικά να κάνετε πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Ανατροπή δεδομένων

Είστε σε καλή περίοδο. Οι όψεις του κυβερνήτη σας σας ανανεώνουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες να κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και σε οικογενειακές υποθέσεις και σε ζητήματα οικονομικών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα