Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 09 Μαΐου

09.05.2021 / 11:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ανάκαμψη

Δεν μπορεί να σας πιέσει κανείς και σίγουρα αυτό είναι κάτι που αυτή την εποχή συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να μιλήσετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Νέα συναισθήματα

Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες αισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα από τις ερχόμενες ημέρες όλο αυτό σαν κατάσταση ζωής αλλάζει και εξελίσσεται προς το πολύ καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Προτάσεις

Μπορείτε να πείτε ότι όλα αυτά που περιμένετε έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους στίγμα ότι πλησιάζουν. Αυτό ξεκινάει με έναν πρώην σας, που τώρα έχει καταλάβει την αξία και τη δυναμική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εξομολογήσεις αγάπης

Οι ελπίδες και οι αγωνίες σας λίαν συντόμως θα λάβουν τέλος. Δεν θα περιμένετε άλλο ούτε θα χρειαστεί να επαναλάβετε τα λόγια σας προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Νέοι γνώριμοι

Υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα που έχετε στην καθημερινότητά σας, αλλά το πιο δύσκολο είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, που για αυτόν ακόμη έχετε ενεργά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εργασιακές τροποποιήσεις

Τα λάθη και οι καθυστερήσεις, από όπου και να έχουν προέλθει, τελειώνουν και σας ανοίγουν οι πόρτες για όλα αυτά που έχετε σκοπό να ολοκληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ευθύνη

Εχετε το πάνω χέρι σε όλα και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια καλύτερη ψυχολογία. Αυτό σαν κατάσταση θα περάσει και μέσα στον δεσμό σας, που δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεσμεύσεις

Δεν θα πρέπει να πάρετε κατάκαρδα όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, αυτό το διάστημα, καθώς τα πράγματα από το επόμενο δεκαήμερο γυρνούν υπέρ σας και υπέρ των δικών σας επιθυμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επαφές με τα παλιά

Ο σκοπός σας είναι να μην πάτε πολύ μακριά ακόμη αυτή τη δύσκολη επικοινωνιακή κατάσταση, που ζείτε μέσα στη σχέση σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά ίσως σας καθυστερεί ο δικαιολογημένος εγωισμός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οικογενειακές αποφάσεις

Οι σχέσεις πήγαινε – έλα λήγουν και σας βάζουν σε μια υγιή και σταθερή κατάσταση. Ενα άτομο κύρους θα σας βοηθήσει στους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Τύχη

Το σύμπαν και η τύχη σάς χαμογελούν και σας δίνουν αυτά που επιθυμείτε. Το χρήμα θα περάσει από τα χέρια σας και θα σας λύσει πολλά και μεγάλα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Επανασυνδέσεις

Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε τελικά κάνει και κάποια λάθη από τη μεριά σας, μέσα σε αυτή τη σχέση, αλλά κάτι ανάλογο βαραίνει και τον άνθρωπό σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα