Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1η Αυγούστου

01.08.2021 / 11:42
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Οικογενειακές αποφάσεις

Εχετε να κάνετε κάποια δρομολόγια και ταξίδια, ίσως και μακρινά. Ο,τι και να είναι αυτό, είτε για σπουδές είτε για εργασία, ιδανικό θα ήταν από τώρα
να ενημερώσετε τον άνθρωπο σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Τροποποιήσεις

Πολλά αυτά που υπάρχουν στο πίσω του κεφαλιού σας, που πρέπει να κάνετε μέσα στον καινούργιο μήνα. Οι σχέσεις, που έχουν περάσει από πολλούς κυματισμούς, τώρα και μέχρι την Πανσέληνο θα ισορροπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/063
Επανασυνδέσεις

Δεν έχετε κανένα πια παράπονο από την αισθηματική σας ζωή. Ολα κινούνται όπως εσείς θέλετε και αυτό είναι πιθανόν μέσα στον νέο μήνα, να σας φέρει κοντά σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Νέα συναισθήματα

Πριν ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση με τον νέο έρωτα, που σας έχει κατακλύσει το μυαλό, θα πρέπει να περιμένετε λίγο και μέχρι να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Διασκέδαση – Διακοπές

Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε μέσα στον δικό σας ζωδιακό μήνα. Το σύμπαν ακούει και σας δίνει τις ευκαιρίες αλλά και την κατάλληλη δυναμική για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Γάμος και οικογένεια

Υπάρχει ένα εγωιστικό τείχος, που χωρίζει εσάς και τον άνθρωπο που θέλετε. Αυτό όμως, σας έχει βάλει και πάλι σε μια επικοινωνιακή και φυσική απομάκρυνση, που δεν βοηθάει τους κοινούς σας σκοπούς.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Θετικές εξελίξεις

Εχετε μια συνεχή αγωνία για τον άνθρωπό σας, που έχει πολλές εκκρεμότητες και ευρύ κοινωνικό κύκλο και πιθανόν αυτήν την εποχή να είναι και λίγο απόμακρος από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Οικονομική άνεση

Εχετε λίγο χρόνο για να διευκρινίσετε τι και ποιον τελικά θέλετε στη ζωή σας. Πολλά τα φλερτ και τα πλησιάσματα που θα δεχτείτε ακόμη και από το παρελθόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Επισκέψεις αναπάντεχες

Είστε αλλαγμένοι σε κάθε επίπεδο. Εσείς ειδικά που είστε καιρό σε μοναχική φάση, θα μπορέσετε προσεχώς να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες που θα σας εντυπωσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01
Αυτοκριτική

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θέλουν να σας φέρουν σε άμεση επαφή, με μια δική τους γνωριμία, που πιθανόν και να σας έλξει σε προσωπικό επίπεδο. Οι μέρες ευνοούν παντού το ζώδιο, άρα όλα είναι πιθανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02
Συντροφικές εκπλήξεις

Το μυαλό σας είναι κοφτερό και σίγουρα μπορεί να καταλάβει, τι τελικά και για ποιον λόγο ο άνθρωπος σας δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει το επόμενο σοβαρό βήμα με εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Φιλική υποστήριξη

Αισθάνεστε σε κάθε τομέα ανανεωμένοι και έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει και την ερωτική σας ζωή να πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα