Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

24.01.2022 / 8:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Κριός    Ξεκινάει μια περίοδος που θα δώσετε αγώνες για να καταξιωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Δεν θα είναι όλα ρόδινα. Στο κομμάτι της καριέρας και των οικονομικών θα νιώθετε πίεση και θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τη δράση σας.

Ταύρος    Για τις επόμενες εβδομάδες οι ενέργειές σας θα είναι πιο οργανωμένες, και θα μπορείτε πιο εύκολα να στοχεύσετε και να πετύχετε σημαντικά σχέδια, σπουδές, συμφωνίες και ταξίδια.

Δίδυμοι     Ο Αρης στον τομέα των μυστικών συναισθημάτων ανάβει πόθους και επιθυμίες, και σας δίνει έντονη σεξουαλικότητα. Μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος      Ξεκινάει μια περίοδος που ο πλανήτης της δράσης, του ερωτισμού, αλλά και της έντασης θα βρίσκεται απέναντί σας και θα πυροδοτεί εκρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν κρατήσετε ισορροπίες, τότε θα μπορέσετε να ανανεώσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Λέων     Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να τρέξετε για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην εργασία, στο σπίτι, με το Δημόσιο. Με λίγα λόγια, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και η εργασία σας θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς και αρκετή ένταση. Η άσκηση θα αποδειχθεί σωτήρια.

Παρθένος      Η ενέργεια, η ζωτικότητα και ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη, και θα αναζητούν δημιουργικές ή και ερωτικές διεξόδους. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα είναι έντονες και καταλυτικές.

Ζυγός Τις επόμενες εβδομάδες ο Αρης δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στην επαγγελματική στέγη. Φροντίστε τις σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφό σας.

Σκορπιός   Η εξωστρέφεια θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την έντονη ενέργεια που έχετε και να βρείτε διέξοδο ή λύσεις στις φιλοδοξίες σας. Φροντίστε το μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σας.

Τοξότης    Η δράση σας, το άγχος και η ανασφάλειά σας θα αφορούν κυρίως οικονομικές υποθέσεις, αλλά και την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Εκτακτα έξοδα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με λογική και εμπειρία.

Αιγόκερως  Εχετε την τιμητική σας με τόσους πλανήτες να συγκεντρώνονται στο δικό σας ζώδιο. Από σήμερα ο Αρης θα τονίζει το σεξαπίλ, το δυναμισμό, αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Ομαδική δουλειά, κοινοί στόχοι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν.

Υδροχόος    Με τον Αρη στον τομέα των μυστικών σας, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μη δίνετε αφορμή για σχόλια ή παρασκηνιακές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας και προσέξτε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Ιχθύες    Ηρθε η ώρα να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας μέσα από μια ομάδα ανθρώπων με κοινή κατεύθυνση. Φανείτε συνεπείς και αντιμετωπίστε ώριμα τις απαιτήσεις σε μια ομαδική δουλειά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα