Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

17.01.2022 / 8:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Κριός    Φροντίστε την οικογένεια και το σπίτι σας. Δώστε σημασία σε βαθιά συναισθήματα που κρύβετε, αντιμετωπίστε φόβους και ανασφάλειες. Κρατήστε τις ισορροπίες σε οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ταύρος      Ευτυχώς για το δικό σας ζώδιο, η επιρροή της πανσελήνου μπορεί να λειτουργήσει με προσπάθεια αλλά θετικά και δημιουργικά. Ο τομέας της επικοινωνίας είναι αυτός που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, αλλά κρύβει και ευκαιρίες.

Δίδυμοι    Η οικογένεια σας απορροφά όλη σας την ενέργεια συναισθηματικά και ψυχολογικά. Θα χρειαστεί να κάνετε έξοδα για τους αγαπημένους σας, αλλά θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν άλλες πηγές.

Καρκίνος    Βρίσκεστε σε δίλημμα ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις ανάγκες μιας σημαντικής σχέσης. Θα χρειαστεί να συμβιβάσετε αντίθετες ενέργειες και να βρείτε τη χρυσή τομή για την αρμονία ανάμεσα σ’ εσάς και τον σύντροφό σας ή έναν συνεργάτη.

Λέων   Η πρόκληση είναι να εξισορροπήσετε τη φόρτιση στην ψυχολογία σας και θέματα που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με την υγεία ή την εργασία σας. Ζητήματα με την επαγγελματική στέγη ή την ακίνητη περιουσία και δημόσιες υπηρεσίες σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

Παρθένος    Φιλικές και ερωτικές σχέσεις έρχονται σε αντιπαράθεση και σας προκαλούν προβλήματα. Για κάποιους οι στόχοι που έχετε για τα παιδιά σας δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες τους.

Ζυγός    Προσπαθήστε να αποφύγετε την ένταση και να ηρεμήσετε από τη φόρτιση στη δουλειά και τις απαιτήσεις στο σπίτι. Θα χρειαστείτε όλη σας τη διπλωματία και γερό στομάχι.

Σκορπιός  Η πανσέληνος γίνεται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, αλλά και σε μηνύματα-συζητήσεις, συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις. Μακροπρόθεσμα σχέδια και η επικοινωνία με άτομα στο εξωτερικό ευνοούνται, αλλά με μεγάλη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε.

Τοξότης     Η πανσέληνος πυροδοτεί μια έκρηξη συναισθημάτων και αποκαλύψεων. Είναι σημαντικό να δεχτείτε όλα όσα νιώθετε και να τα εκφράσετε σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε χρόνια και μπορούν να σας νιώσουν αλλά και να σας συμβουλέψουν μέσα από την εμπειρία τους. Προσοχή σε οικονομικά, ασφαλιστικά ή κληρονομικά θέματα.

Αιγόκερως     Στον άξονα Αιγόκερου και Καρκίνου συμβαίνει αυτή η πανσέληνος ενεργοποιώντας τη σύγκρουση ή τη φόρτιση ανάμεσα σ’ εσάς και σημαντικές μακροχρόνιες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις της ζωής σας.

Υδροχόος    Η καθημερινότητά σας, οι συνθήκες στη δουλειά, έγγραφα που απαιτούνται από δημόσιες υπηρεσίες, ακόμα και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις ή ζητήματα με την υγεία σας σάς απασχολούν έντονα σήμερα. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και θα πετύχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Ιχθύες    Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι ευνοεί ακόμα και μέσα από προσπάθεια και αγώνες τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τους ρομαντικούς δεσμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα