Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

15.02.2021 / 8:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το ταίρι σας κατά καιρούς βάζει μπροστά τα οικονομικά και τα πρώην οικογενειακά του θέματα και δεν αφήνει περιθώριο για να βρείτε και εσείς την πορεία σας

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τα άστρα του ουρανού σάς στρώνουν τα κόκκινα χαλιά και σας αφήνουν τους δρόμους ανοιχτούς για όσα επιθυμείτε να γίνουν σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εχετε γεμίσει από θεωρίες και υποσχέσεις, που όμως ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη από τη μεριά του ανθρώπου σας. Αυτό είναι κατά κύριο λόγο και η μόνιμη έριδα στο μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην επαναλαμβάνεστε και μη λέτε στον άνθρωπό σας συνέχεια τι θέλετε. Το ξέρει. Πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα να μην μπορεί, λόγω δικών του προβλημάτων, να πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες για εσάς.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Δεν έχετε πάρει ανάσα αυτό το χρονικό διάστημα μέσα σε προσωπικές ιστορίες και περιπέτειες, που όμως ακόμη δεν σας έχουν φέρει κάτι καλό και αξιόλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε διώξει πολλά βάρη από πάνω σας και τώρα απλά θέλετε να κρατήσετε αυτήν την καλή ισορροπία. Οι προσφορές για τη δουλειά σας θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Το καλό με εσάς είναι ότι ποτέ δεν απογοητεύεστε με τις λάθος καταστάσεις, αλλά αντιθέτως πάντα ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο για να είστε εσείς καλά και οι άνθρωποι που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι μέρες έχουν μεγάλη σωματική και πνευματική κόπωση, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα αρχίσει και η οικονομική ροή στην τσέπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Ευτυχώς είστε μέσα σε μια κατάσταση που ελέγχετε πια τα έξοδα και τα έσοδά σας. Πολλές και οι νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν, και εσείς μπορείτε να επιλέξετε απλά την καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Εχετε εδώ και καιρό σταματήσει τις προσπάθειες για να φέρετε και πάλι κοντά σας ή να επανασυνδεθείτε με κάποιον που ακόμη αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να χτυπάτε πόρτες που ούτε καν τις ακούν. Το σήμα σας για το τι θέλετε  το ξέρει πια η άλλη πλευρά και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε κάποια ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οι γνώσεις σας θα σας βοηθήσουν να δείτε και να επιλέξετε τι είναι πιο καλό για εσάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα