Tα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου

03.12.2020 / 8:32
zodia-3

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις και στις καθημερινές σχέσεις επαγγελματικές και συγγενικές. Αναγκαίο θα είναι οι αγχωτικοί χαρακτήρες να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την εσωτερική τους ισορροπία, το άγχος και οι ανασφάλειες δεν θα είναι καλός οδηγός για αποφάσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συμπεριφορές και στις εσωτερικές ανησυχίες που θα προκύψουν. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, ενδεχομένως να υπάρξει έντονη νευρικότητα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν, προσοχή σε απογοήτευση και κατήφεια που θα βαρύνουν το κλίμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις για να σκεφτείς ψύχραιμα και όχι συναισθηματικά πως θέλεις να κινηθείς. Παράλληλα, νέες επαγγελματικές προστάσεις σε καλούν να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε πιέζουν έντονα, όμως μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου, καθώς φαίνεσαι προβληματισμένος για ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Ρέπεις μεταξύ κυκλοθυμίας και σκληρότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις διάθεση για να γνωριστείς με νέα πρόσωπα καθώς πιθανότατα να απομονωθείς λόγω της διάθεσής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις και οι χαλαρές στιγμές πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σε βοηθούν να λήξεις υποθέσεις που εκκρεμούν και πιθανά σε ταλαιπωρούσαν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα που σε απασχολούν επαγγελματικά εδώ και καιρό. Μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου και να εντυπωσιάσεις με την γρήγορη αντίληψη και ευελιξία που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας τις στιγμές, το καλό φαγητό, την καλή παρέα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό μπορούν να έχουν αισιόδοξη πορεία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις αυτά που σε φοβίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το πείσμα γιατί θα μπει εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε οδηγεί σε μία νέα προσωπική αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς έρχεσαι σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φόβοι και ανασφάλειες για αυτά που θέλεις να ακολουθήσεις, ο δυναμισμός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ότι σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις για σημαντικές συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, είναι ανάγκη όμως να ξεφύγεις από τις έντονες ανασφάλειες που σε διακατέχουν και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σωστή απόφαση. Η καχυποψία μόνο εμπόδια θα θέσει σε επαγγελματικά σχέδια για αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν με δυναμικό τρόπο. Τα οποία ξεκαθαρίσματα προκύψουν θα λειτουργήσουν θετικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες που πιθανά σε προβληματίζουν επαγγελματικά και θέλεις να τακτοποιήσεις. Πάρε αποστάσεις καθώς οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς με ρεαλιστικούς όρους στα επόμενα βήματά σου. Μόνο με λογική και ωριμότητα μπορείς να κλείσεις ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά στην επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιοι θα φύγουν από τη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που κινείσαι και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται ποια πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στη δημόσια εικόνα σου και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να νιώσεις ικανοποίηση. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα βήματά σου, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να προκύψουν που θα σε βάλουν σε μία διαδικασία αξιολόγησης των πραγματικών σου δυνατοτήτων. Μην διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική πορεία που σε καλύπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου δυνατότητες σε πραγματικό επίπεδο και να προχωρήσεις σε πιθανές επιλογές που μπορεί να σε φέρουν μακριά από οικογενειακά πρόσωπα και δικούς σου ανθρώπους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία κυριαρχεί και προσπαθείς να προχωρήσεις επαγγελματικά με αισιοδοξία και ρεαλισμό. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν που θα σε απογοητεύσουν, ιδιαίτερα σε προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με θετική προσέγγιση και σκληρή δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να αφήσεις πίσω σου απωθημένα που σε βουλιάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα είναι πιθανόν να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες και να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Η έντονη διαίσθηση και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αξιολογείς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου με αυστηρό τρόπο. Προσοχή γιατί το πείσμα που μπορεί να εκδηλώσεις προέρχεται από έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα σε σχέση νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν θα πρέπει όμως να απογοητευτείς ή να είσαι απαισιόδοξος με την πορεία τους καθώς απαιτείται από σένα σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό που θα απογειώσει την καριέρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ανοίγει μία νέα περίοδος σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργεί πιεστικά και να σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις ξεκάθαρα τα όριά σου στα πρόσωπα που εμπλέκονται καθημερινά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναλαμβάνεις ευθύνες στη δουλειά και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για εσένα. Νέες προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα είναι άκρως δελεαστικές. Φρόντισε να μην διστάσεις μπροστά σε πιθανά εμπόδια και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δείξεις αυτά που μπορείς να καταφέρεις στον εργασιακό περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές βλέψεις και φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να προσπαθήσεις με μετριοπαθή τρόπο να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα