Tα ζώδια σήμερα 19 Δεκεμβρίου

19.12.2020 / 9:39
zodia-3

Ο Δίας εισέρχεται στον Υδροχόο, θα βοηθήσει στον συντονισμό και στην οργάνωση, ο τρόπος σκέψης θα γίνει μεθοδικός. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός και αντικειμενικότητα, θα υπάρξει δυνατότητα να οργανωθούν οι ενέργειες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Ευαισθητοποιημένες θα είναι οι απόψεις κυρίως σε θέματα που θα έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σύνολο, με τη δικαιοσύνη, την ισότητα.

Το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείςθα δημιουργήσει την ανάγκη για εσωτερική ισορροπία, για ξεκούραση και χαλάρωση. Έκταση θα έχει το πνεύμα και η φαντασία, έντονη θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι αντικειμενικός. Προσοχή σε τάσεις έντονης ονειροπόλησης, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να αποστασιοποιηθούν και να βγουν εκτός πραγματικότητας. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία και συμπόνια, θα εκδηλωθεί η ανάγκη για συμπαράσταση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αναμνήσεις και συζητήσεις για χαλαρά ζητήματα κυριαρχούν στην παρέα και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η καλή διάθεση και ο δυναμισμός εναρμονίζονται και δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Να θυμάσαι όμως ότι το μυαλό σου ταξιδεύει με ευκολία και μπορεί να κάνει λάθη για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε ότι κι αν κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις που έχεις. Αξιοποίησε την ημέρα να βρεθείς με τις παρέες σου και να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδικότητα είναι η λέξη που σε εκφράζει στον επαγγελματικό χώρο καθώς θέλεις να προσφέρεις σε έναν κοινό στόχο για το καλό όλων. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανές αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι δεν είναι δυνατό να αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιολογήσεις με βάση την διαίσθηση και τη λογική σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν όμως η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για άγχος και συγκρούσεις. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που αναγνωρίζουν σε σένα την προσπάθεια που καταβάλλεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να αναθεωρήσεις στόχους και να επικεντρωθείς σε πνευματικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσουν με θετικό τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς μπορείς με ευκολία να αμελήσεις κάποιες και να εκτεθείς. Είναι απαραίτητο να είσαι συγκεντρωμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και επικεντρώνεσαι με θετική σκέψη για να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό με ανώτερους σου. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση αυτά που αξίζεις καθώς είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που επανέρχονται γιατί απολαμβάνουν την παρέα σου και περνάνε μοναδικά μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που πρωταγωνιστούν και σου δίνεται η δυνατότητα να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις επόμενες κινήσεις χωρίς κόντρες και αντιδικίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Ο εκνευρισμός μένει στην άκρη καθώς πιστεύεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις χωρίς συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εργασιακά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς θέλεις να κλείσεις με αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις αξιοποίησε την κατάλληλα καθώς μπορείς να στηριχτείς στην προσφορά και την εργατικότητα σου. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για να πάρεις οικονομικές ανάσες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία και μιζέρια. Η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο επίπεδο των συνεργασιών σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με γοργά βήματα στα σχέδιά σου. Θετικό είναι το πρόσημο σε συζητήσεις με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο οικονομικό που μπορεί να σε απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου. Η καλή διάθεση θα πρωταγωνιστήσει και θα σε βοηθήσει να περιορίσεις πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν από το παρελθόν. Οι λεπτομέρειες που εντοπίζεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να επωφεληθείς της οποίας κατάστασης γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει ασφάλεια σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις τη μέρα για να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και να δώσεις λύσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις εμπορικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε έχουν προβληματίσει. Η κατανόηση και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βοηθήσουν να πείσεις με τα επιχειρήματα που έχεις και να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια και καθυστερήσεις σε έχουν αγχώσει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θέλεις να απολαύσεις μικρά πράγματα που σε ικανοποιούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα