Tα ζώδια σήμερα 18 Νοεμβρίου

18.11.2020 / 8:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση, τα σχέδια και τα πλάνα θα μπορέσουν να οργανωθούν και να πάρουν μία πιο πρακτική όψη. Στις συνεργασίες η πορεία θα είναι ομαλή, κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν καινούργια εργασία ή να γνωριστούν με πρόσωπα που θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν σε εργασιακό επίπεδο.

Προσοχή στο φόρτο εργασίας, ενδεχομένως κάποιοι να υπέρ φορτώσουν το πρόγραμμά τους με αποτέλεσμα να αγχωθούν. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να πάρουν σοβαρές δεσμευτικές αποφάσεις, κάποιοι θα μιλήσουν για τη μελλοντική πορεία της σχέσης τους. Οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, καλό θα είναι να μη δώσουν έκταση στη νευρικότητα και στις εξάρσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς οι διαφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ισορροπήσεις την διαφορετικότητα για να αποφύγεις πιθανά ξεσπάσματα και στενοχώρια.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μία περίεργη κατάσταση στη δουλειά που μπορεί να σε ανησυχήσει. Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι έρθει στο φως και σε αφορά άμεσα καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα είναι έντονες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, από το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ωριμότητα που δείχνεις μπορεί να δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σου επιτρέψουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου λάμπουν στην επαγγελματική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις ως προς το πρόσωπό σου. Μετά το μεσημέρι μπορείς να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγκαλιές που έχεις αναλάβει εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την γρήγορη αντίληψη και την εργατικότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αξιοποίησε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση και τη χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείξεις στην επαγγελματική σου ζωή δεν θα μείνει απαρατήρητη καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, όμως είναι γεγονός ότι οι αντιδικίες μπορεί να είναι έντονες και ο φανατισμός κυριαρχεί στην υπεράσπιση των απόψεων. Η επιθυμητή ισορροπία θα υπάρξει μόνο αν δείξεις καλή διάθεση για να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κινηθείς με δυναμισμό και εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που εμπλέκεσαι, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις επιθετικές διαθέσεις των άλλων που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή να υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και σκέψου έξυπνα, αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρόνο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή καθώς νιώθεις καχυποψία για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και αυτό εκδηλώνεται άμεσα με τη συμπεριφορά σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σκέψου έξυπνα και μην επιτρέψει στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς δεν θα σε βοηθήσει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και θα χειροτερέψει τη θέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, θέλεις να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο για να δείξεις πραγματικά την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που έχεις. Όμως είναι γεγονός ότι πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι πιθανό να σε κοντράρουν και αυτό θα σε βάλει σε μία συγκρουσιακή διαδικασία που θα σε εξαντλήσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των συνεργατών σου θα σε προβληματίσουν έντονα και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς μόνο με αυτή την διαχείριση θα μπορέσεις να περισώσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς από όλους σε καθορίζει και μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στο να δράσεις σε καθημερινό επίπεδο και εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές λόγω εκνευρισμού θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα που καλό είναι να αποφύγεις για να παραμείνεις ήρεμος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ζητήματα στη δουλειά καθώς το μυαλό είναι θολό και η σκέψη δεν είναι ξεκάθαρη. Φρόντισε να γειωθείς και να ισορροπήσεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανέβει η ψυχολογία σου και να δραστηριοποιηθείς στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας τα λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει και εσύ να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός διαφωνώντας σε απόψεις ή ιδέες. Δώσε την ευκαιρία να εκφράσουν οι άλλοι αυτό που πιστεύουν χωρίς αντιπαραθέσεις που είναι μάταιες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υποψία μπορεί να κυριαρχήσει σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν με τις επιλογές σου και να το εκλάβεις ως επίθεση. Σκέψου όμως ότι η δική σου διάθεση μπορεί να μην είναι η απαιτούμενη στη συγκεκριμένη περίπτωση και προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις τους καυγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η δημόσια εικόνα σου είναι σημαντική για εσένα αυτές τις μέρες και δεν θα διστάσεις να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να τη βελτιώσεις όπως εσύ νομίζεις. Προσοχή όμως καθώς οι επιλογές σου μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση οικεία πρόσωπα και αυτό να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα σε δονήσουν για τα καλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες που αναπτύσσονται στον επαγγελματικό περίγυρό δεν σε αφήνουν αδιάφορο καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να επιβληθείς. Υπόγεια όμως χτυπήματα που μπορεί να δεχτείς θα σε βγάλουν από τα νερά σου και θα δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους για να μην χάσεις τον έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει νευρικότητα μεταξύ σας που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις την ένταση στην άκρη που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να δεις με αισιοδοξία τους μελλοντικούς του στόχους. Μην εγκλωβιστείς σε αντιδικίες και προσπάθησε να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύπτουν κενά σε εμποδίζουν την ολοκλήρωση των προτεραιοτήτων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να εκφράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις στους γύρω σου. Η αδιαλλαξία παράλληλα σε οδηγεί σε μία αμετακίνητη στάση που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Καλά θα κάνεις να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή αμετακίνητη στάση από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δεις διαισθητικά πως θα κινηθείς και όχι να αντιπαρατεθείς σφόδρα δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από το απόγευμα και μετά πιθανό είναι να υπάρξουν ανησυχίες, όμως βρίσκεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη καθώς έχεις την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η διπλωματία θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα