Τα ζώδια σήμερα 15 Ιανουαρίου 2022

15.01.2022 / 11:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Κριός Η καριέρα σας αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις παράλληλα με τις ανάγκες της οικογένειας σας πιέζουν για αλλαγές και για να ακούσετε τις βαθύτερες δικές σας επιθυμίες.

Ταύρος Η διαμάχη ανάμεσα στο σύντροφο και την οικογένειά σας είτε προσωπικές σας συγκρούσεις με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας σας πιέζουν, να αλλάξετε την οπτική σας στα πράγματα.

Δίδυμοι Μία σκέψη, μία συζήτηση ή μία συνάντηση θα είναι η αφορμή, για να ξυπνήσουν μνήμες και ανασφάλειες. θα σας βοηθήσει να εκφράσετε και να νιώσετε, να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος Κάτι που αγαπάτε πολύ, ένα χόμπι, μία ασχολία σας ή ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι η αρχή, για να συνειδητοποιήσετε τι αξίζει πραγματικά. Η σχέση με τον σύντροφο ή μία οικονομική συνεργασία θα περάσει η κρίση.

Λέων Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας συναντά τον Πλούτωνα και σας προκαλεί έναν προβληματισμό ή μελαγχολία σε σχέση με τις συνθήκες στο σπίτι, την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας. Σας λείπει ένας δικός σας άνθρωπος.

Παρθένος Κατακλύζεστε από αρνητικές σκέψεις που εσείς οι ίδιοι προκαλείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας σε θέματα υγείας ή εργασιακών συνθηκών, συζητώντας με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Ζυγός Έχει έρθει πια η στιγμή να απελευθερωθείτε από σχέσεις και ανθρώπους που σας πηγαίνουν πίσω ακόμα κι αν αυτό αφορά την οικογένειά σας ή αν επηρεάζει τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς σας. Έχετε την εμπειρία να δείτε ποιοι αξίζουν για εσάς.

Σκορπιός Έχετε τη δύναμη, να μεταμορφώσετε τον τρόπο και τις συνθήκες εργασίας, ακόμα και να αλλάξετε την κοινωνική σας θέση και δύναμη. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα.

Τοξότης Συνειδητοποιείτε πως για να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και κυρίως να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν οικονομικά αλλά και προσωπικά.

Αιγόκερως Η σημαντική Σύνοδος Ήλιου και Πλούτωνα συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο, δίνοντάς σας μία απίστευτη ώθηση και μία ενέργεια μεταμόρφωσης και ριζικών αλλαγών. Εμπιστευτείτε μόνο όσους γνωρίζετε πολύ καλά.

Υδροχόος Οι διαπροσωπικές μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες περνάνε διά πυρός και σιδήρου και θα πρέπει εσείς να κρίνετε ποιός αξίζει να μείνει ή να φύγει από τη ζωή σας.

Ιχθύες Σημαντικοί φίλοι και ισχυρά πρόσωπα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, εάν τους αποδείξετε πως αξίζει να επενδύσουν σε σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα