Τα  ψέματα που λες στον εαυτό σου αν έχεις σχέση με κάποιον παντρεμένο

22.12.2022 / 8:05
giati-mia-gynaika-kanei-sxesi-me-pantremeno

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι μας έχουμε πει πως ποτέ δεν θα τα κάναμε. Κι όμως έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μας που ίσως κάνουμε το μοιραίο λάθος και καταπατήσουμε κάποια από τα πιστεύω μας. Αν έχεις δημιουργήσει μια σχέση με έναν δεσμευμένο άντρα τότε είναι πιθανό να λες αρκετά ψέματα στον εαυτό σου για να μπορέσεις να επιβιώσεις μέσα σε αυτή τη σχέση.

#1. Ό,τι δεν γνωρίζει η γυναίκα του ή η σύντροφός του δεν θα τη βλάψει
Αυτό είναι ένα ψέμα που έχεις πει εσύ στον εαυτό σου αλλά δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Το να είναι αυτή η γυναίκα με έναν άντρα που θεωρεί πιστό ενώ δεν είναι, δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά. Θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείς πόσο πολύ έχεις επηρεάσει αυτή τη σχέση του παράνομου δεσμού σου με τη γυναίκα του. Και σίγουρα ο βαθμός αλλαγής της σχέσης θα είναι μεγάλος.

#2. Είναι απλά σαρκική σχέση
Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε καθαρά σαρκικές σχέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πάντα να εμπλέκεται το συναίσθημα και σιγά σιγά τα πράγματα χειροτερεύουν.

#3. Δεν είμαι καθόλου κολλημένη
Αν δεν ήσουν καθόλου κολλημένη γιατί να κάθεσαι με έναν άντρα τον οποίο στην ουσία μοιράζεσαι; Αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή.

#4. Θα αφήσει τη γυναίκα του για εμένα όταν είναι έτοιμος
Αν δεν το έκανε από την αρχή δύσκολα θα το κάνει στην πορεία, ειδικά όσο περνάει ο καιρός και επαναπαύεται σε αυτό που έχει.

#5. Είναι τόσο κακιά μαζί του- Θα είναι καλύτερα μακριά της
Αυτό είναι κάτι που εσύ δεν το γνωρίζεις γιατί δεν ζεις μαζί τους. Το τι μπορεί να σου λέει εκείνος είναι διαφορετικό από το τι πραγματικά ισχύει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα