Τα ερωτικά βοηθήματα που αγοράζουν οι Έλληνες – Στην Πάτρα 2η επιλογή τα Strap On

14.09.2023 / 21:38
ka 63

Μεγάλη έρευνα απαντά σε όλα τα ερωτήματα και τις προτιμήσεις που έχουν οι Έλληνες για τα ερωτικά βοηθήματα.

  • Οι κατηγορίες ερωτικών βοηθημάτων που προτιμούν οι Έλληνες
  • Οι ηλικίες που προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα
  • Η μάχη των φύλων για τα ερωτικά παιχνίδια
  • Το ερωτικό βοήθημα που έρχεται πρώτο σε προτίμηση και η πόλη-έκπληξη

Ποιες είναι η προτιμήσεις που έχουν οι Έλληνες για τα ερωτικά βοηθήματα; Η ηλικία, το φύλο και η γεωγραφική περιοχή παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν έπειτα από μεγάλη έρευνα.

H ομάδα του Shopflix επεξεργάστηκε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις των Ελλήνων για τα ερωτικά βοηθήματα ανά ηλικία και περιοχή για το 2023 και παρουσιάζει σχετική έρευνα.

Οι κατηγορίες ερωτικών βοηθημάτων που προτιμούν οι Έλληνες

Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πόσες κατηγορίες ερωτικών παιχνιδιών υπάρχουν εκεί έξω. Jockstraps, dilators και pinwheels είναι μερικές μόνο. Από όλες αυτές τις κατηγορίες λοιπόν, την πρωτιά έχουν οι δονητές (31,5%) στις προτιμήσεις των Ελλήνων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση που πάει στα φετιχιστικά 11,2%). Την πεντάδα συμπληρώνουν οι sex-dolls, τα anal toys και τα dildos.

sex_toys_1

Οι ηλικίες που προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η προτίμηση δεν αλλάζει και τόσο πολύ ανά ηλικιακό γκρουπ. Περίπου 1 στους 5 χρήστες έχει αναζητήσει ή αγοράσει ερωτικό βοήθημα τουλάχιστον 1 φορά τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ποσοστό είναι λίγο μεγαλύτερο στους 18-24 (23%) και κατεβαίνει σταδιακά ανά ηλικιακή ομάδα μέχρι το 17% και 18% στους 45-54 και 55-64 αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η πλειοψηφία των ηλικιών 18-24 δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ακόμα από το σπίτι των γονιών τους.

Sex_toys_2

Η μάχη των φύλων για τα ερωτικά παιχνίδια

Η αιώνια ερώτηση είναι «οι άντρες ή οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα;». Το ενδιαφέρον είναι ίδιο ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στο σύνολο του πληθυσμού. Εκεί που παρατηρούνται διαφορές είναι στο ενδιαφέρον ανά ηλικιακή ομάδα.

Οι άνδρες προηγούνται στο σκορ στις ηλικίες 18-24 με τις γυναίκες να ισοφαρίζουν στα 25-34 και να περνάνε μπροστά με διαφορά στα 35-44. Το μεγάλο comeback γίνεται από τους άνδρες άνω των 55 που φαίνεται να ζουν την δεύτερη εφηβεία τους.

sex_toys_33

Το ερωτικό βοήθημα που έρχεται πρώτο σε προτίμηση και η πόλη-έκπληξη

Οι δονητές είναι παντού πρώτοι, με την Αθήνα να κλείνει την πρώτη 3άδα με sex dolls και φετιχιστικά, την Θεσσαλονίκη με sex dolls και dildos, στην Πάτρα εμφανίζονται στην 2η θέση τα stap-on και κλείνει η τριάδα με φετιχιστικά, ενώ στη λίστα εμφανίζονται για πρώτη φορά τα δαχτυλίδια στύσης και μάλιστα στην 4η θέση.

sex_toys_ath
sex_toys_thess
sex_toys_pa

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα