Τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα λειτουργούσε- Τα κατέθεσε ο Γεραπετρίτης

20.03.2023 / 17:16
f0572f752b4d4855a22e517511f7041e-1

Λειτουργούσε ή όχι η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα;

Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι δεν λειτουργούσε και ότι είναι ακόμα ένα γιαπί. Σε επίσκεψή του στο σταθμαρχείο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Δδήλωσε ότι “η κυβέρνηση επιχειρεί με ψέματα να συγκαλύψει τις ευθύνες της. 57 αδικαχαμένες ζωές όμως ζητούν απαντήσεις. Γιατί ο σταθμός τηλεδιοίκησης της Λάρισας, που τέθηκε εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019 μετά από μία πυρκαγιά, δεν αποκαταστάθηκε ποτέ, δεν ξαναλειτούργησε ποτέ και είναι σήμερα αυτό το γιαπί;

Αντίθετα ο Γιώργος Γεραπετρίτης ισχυρίζεται ότι η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά, απάντησε δε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η αίθουσα είναι δίπλα στο γιαπί που επισκέφθηκε:

“Ποτέ δεν μίλησα για ένα καθολικό κέντρο τηλεδιοίκησης. Σήμερα όμως που μιλάμε υφίσταται το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και κάνει την αυτόματη χάραξη και αυτό ανέφερε και ο κ.Σπίρτζης για την αυτόματη χάραξη. Θέλω να καταθέσω και πάλι με σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων. Ανοίκεια συμπεριφορά συνειδητής παραπλάνησης όταν ορισμένοι πηγαίνουν σε αυτό που είναι υπό κατασκευή στη Λάρισα και λένε πως αυτό είναι ό,τι υπάρχει σήμερα.

Ακριβώς δίπλα είναι το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο και λειτουργεί. Πήγα και έκανα αυτοψία και με τη βοήθεια των σταθμαρχών κάναμε αυτόματη χάραξη. Πάμε μαζί να δούμε αν λειτουργεί. Αν αποδειχθεί πως λειτουργεί, θα πρέπει να πείτε συγγνώμη και σε εμένα αλλά και στον ελληνικό λαό που παραπλανάτε”.

Τα έγγραφα που παρουσίασε ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Το νεότερο στοιχείο είναι τα έγγραφα που παρουσίασε ο εκτελών χρέη υπουργού Μεταφορών που φαίνεται να αποδεικνύουν ότι η τοπική τηλεδιοίκηση λειτουργούσε. Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι όλα τα δρομολόγια από τον συγκεκριμένο σταθμό έγιναν ακόμα και την ημέρα του δυστυχήματος με αυτόματη χάραξη, πριν φυσικά αναλάβει ο μοιραίος Σταθμάρχης και προκαλέσει το δυστύχημα.

Μάλιστα προκύπτει από τα έγγραφα πως υπήρξε και δοκιμαστικό δρομολόγιο που έγινε 1 η ώρα τα ξημερώματα με αυτόματη χάραξη, αμέσως μετά το δυστύχημα.

Δείτε τα έγγραφα:

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα