Τα 4 ζώδια που είναι εξαρτημένα από τις σχέσεις τους

03.04.2024 / 21:14
alisida-zevgari

O προσωπικός χρόνος είναι πολύ σημαντικός και δυστυχώς αν έχεις σχέση με ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, θα τον χάσεις.

Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι αποφασίζουν να έχουν κοινή πορεία, δεν πρέπει να στερεί από τους συντρόφους την ιδιωτικότητα. Άλλωστε ένα από τα μυστικά των πετυχημένων σχέσεων είναι να έχει ο καθένας προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Οι σχέσεις εξάρτησης συμβαίνoυν όταν το ένα άτομο κρεμιέται συναισθηματικά από το άλλο και περιμένει μέσα από τη σχέση να επιβεβαιώσει την ατομική του αξία.

Στην αστρολογία υπάρχουν τέσσερα ζώδια που νιώθουν ότι ολοκληρώνονται μέσα από τη σχέση τους. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνα τους και έχουν μια εμμονή με τον σύντροφό τους. Ετσι δημιουργείται μια σχέση εξάρτησης που προκαλεί πολλά προβλήματα. Θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί και δεν αφήνουν περιθώρια να κάνει ο καθένας ξεχωριστά αυτά που τον ευχαριστούν.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι από εκείνα τα ζώδια που πρέπει να έχουν τριγύρω τους κάποιον όλη την ώρα και θα πάνε από τη μια σχέση στην άλλη, για να βεβαιωθούν ότι δεν είναι μόνοι. Επίσης ο Δίδυμος μπορεί να παγιδευτεί σε μια σχέση εξάρτησης, από την οποία δύσκολα μπορεί να ξεφύγει, μόνο αν το άτομο που έχει ερωτευτεί είναι ιδιαίτερα έξυπνο και έχει τον τρόπο να «παίζει» με το μυαλό του.

Καρκίνος

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και υπερπροστατευτικός, δύο χαρακτηριστικά που έχουν την τάση να εντείνουν και την κτητικότητά του. Ιδιαίτερα, στην αρχή μιας σχέσης ο Καρκίνος θα σου στέλνει συνέχεια μηνύματα και θα θέλει να είναι μαζί σου και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Αυτό το ζώδιο έχει μια κακή αίσθηση των ορίων και δεν θα καταλάβει ποτέ ότι θέλεις να κάνεις και κάτι μόνη σου. Το κακό με τους Καρκίνου, είναι ότι μπορεί να χάσουν τα όρια του εαυτού τους και να συγχωνευθούν με το άτομο που αγαπούν. Επιζητούν τότε να έχουν τις ίδιες επιθυμίες, τις ίδιες απόψεις, την ίδια στάση ζωής.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από τα ζώδια που είναι εξαρτημένα από τις σχέσεις τους. Ο πιο σπουδαίος λόγος που ένας Ζυγός μπορεί να παρασυρθεί σε μία εξαρτημένη σχέση είναι η ανασφάλειά του και ο φόβος της μοναξιάς. Νιώθει συναισθηματικά άδειος όταν είναι μόνος του. Η μοναξιά δεν του πάει καθόλου και υποφέρει. Οι Ζυγοί δεν αντέχουν να είναι μόνοι τους και πολλές φορές δημιουργούν σχέσεις που δεν τους εκφράζουν μόνο και μόνο για να αποφύγουν τη μοναξιά. Έτσι, παρόλο που ξέρουν ότι η σχέση δεν τους ικανοποιεί και τους ταλαιπωρεί, προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους. Θεωρούν ότι ένας χωρισμός ισούται με αποτυχία.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο θέλει να συνοδεύει τον σύντροφό του παντού και πάντα. Αν μπορούσε με έναν μαγικό τρόπο να είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο θα το έκανε. Οταν είναι χώρια ο χρόνος φαίνεται ατελείωτος για αυτούς και έτσι αν είσαι με σχέση με έναν Ιχθύ μην περιμένεις να έχεις προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι σχέσεις με έναν Ιχθύ δεν κρατούν τόσο πολύ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα