Σύζυγος Καρολάιν: Όλα τα ερωτήματα που «προκύπτουν» έχουν απαντηθεί από τις πρώτες ώρες

21.05.2021 / 18:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
63a591263731a8fa7ae11a7432288542_XL

Για «στοιχεία που υπάρχουν από τις πρώτες μέρες και αναμοχλεύονται από τα ΜΜΕ» μίλησε ο σύζυγος της 20χρονης δολοφονημένης Καρολάιν.

«Φυσικά και την ήξερα την ψυχολόγο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο MEGA, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν σχετικά με την κατάθεση της ψυχολόγου που θεωρήθηκε ιδιαίτερης βαρύτητας. «Πηγαίναμε μαζί με τη γυναίκα μου στο ιατρείο μέχρι τα Χριστούγεννα. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε με τη βοήθεια τη δική μου και της ψυχολόγου».

Ο σύζυγος της δολοφονημένης 20χρονης σημείωσε ακόμα ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να συντηρήσουν το θέμα την ώρα που δεν υπάρχουν νέα ευρήματα. Αναφέρει συγκεκριμένα «Ό,τι ευρήματα έρχονται σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα που αναμοχλεύονται για να μείνουν στην επιφάνεια μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάει, δεν μου κάνει εντύπωση».

Ακόμα δήλωσε άγνοια για ενδεχόμενα στοιχεία που «ξεκλειδώνουν» την υπόθεση. «Έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα στις αρχές από τις πρώτες ώρες. Αν υπάρχει νέο στοιχείο που ξεκλειδώνει δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως να βρεθεί σύντομα και να μην υπάρξει άλλη οικογένεια που να περάσει ό,τι εμείς».

dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα