Σύρος: Καλό χειμώνα με… πιρουέτα και κόρνα από τον καπετάνιο του Champion jet 2 – Βίντεο

28.11.2021 / 18:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CHAMPION-JET-2-4

Το ταχύπλοο ”Champion Jet 2” ολοκληρώνει για φέτος τη παρουσία του στις Κυκλάδες αποχαιρετώντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το λιμάνι της Ερμούπολης! Το αγαπημένο ταχύπλοο της Seajets, είχε πάρει τη θέση του Πρωταθλητή… Wordchampion jet στις 12 Οκτωβρίου, στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Νάξου – Θήρας. 

Σήμερα το μεσημέρι 28/11, ο Καπετάνιος είπε καλό χειμώνα, κάνοντας μια πιρουέτα 360 μοιρών, με ένα παρατεταμένο σφύριγμα. Τόσο ο καπετάν Ιωάννου Αθανάσιος όσο και η νέα υποπλοίαρχος-Survivor Μαριάνθη Κάσδαγλη – η οποία μετεγράφηκε απο την Golden Star στην ακτοπλοϊκή εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου- και το πλήρωμα του πλοίου ευχαριστούν τα νησιά και τους επιβάτες που στήριξαν το πλοίο και την εταιρεία γι άλλη μια χρονιά. Ετοιμαζόμαστε για Δεκέμβριο και είχαμε την πολυτέλεια για άλλη μια χρονιά να έχουμε αυτά τα τόσο εξυπηρετικά, γρήγορα και εντυπωσιακά ταχύπλοoα τα οποία βοήθησαν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Καλή ξεκούραση σε πλοίο και πλήρωμα!!! Ευχαριστούμε για όλα και ιδιαίτερα εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του Cyclades24.gr, για την άψογή συνεργασία με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τους υπαλλήλους, το πλήρωμα και το κεντρικό πρακτορείο του κ. Γαβιώτη στη Σύρο!  Εις το επανιδείν Seajets!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα