ΣΥΡΙΖΑ: Σε Αχαϊα και Ηλεία ο Νίκος Παππάς

03.07.2021 / 11:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς μιλάει στην τελετή βράβευσης του Διονύση Σιμόπουλου, αστρονόμου και φυσικόυ, για την πολύτιμη προσφορά του στην επιστήμη και από την θέση του στο Ευγενίδειο  Ίδρυμα ως επίτιμος διευθυντής του, Αθήνα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σε Αχαϊα και Ηλεία θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη 6 Ιουλίου ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Νίκος Παππάς. Επίκεντρο της περιοδείας του Νίκου Παππά είναι τα προβλήματα του σιδηροδρόμου στην περιοχή.
Ο κ. Παππάς θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης από την Αθήνα θα αποβιβαστεί στο Κιάτο και θα συνεχίσει οδικώς μέχρι την Πάτρα. Οι πρώτες τους συναντήσεις στην Πάτρα θα γίνουν στο μηχανοστάσιο του Προαστιακού σιδηροδρόμου όπου θα έχει συνάντηση με εργαζομένους.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Κάτω Αχαΐα με τον Προαστιακό και στη συνέχεια τον Πύργο Ηλείας όπου θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του σιδηροδρόμου. Το απόγευμα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα