ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η κυβέρνηση κάθε συζήτηση για απολύσεις και αναστολές εργασίας

16.07.2021 / 18:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Το λογότυπο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018. Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Εναντίον του πρωθυπουργού και των κυβερνητικών μέτρων που επιφέρουν κυρώσεις με αναστολές εργασίας και απολύσεις στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητώντας να σταματήσει η σχετική συζήτηση.


Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για στρατηγική κοινωνικού αυτοματισμού που σαμποτάρει τον εμβολιασμό και καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Ο κ. Μητσοτάκης για να καλύψει την αποτυχία του μεταθέτει την ευθύνη στους πολίτες. Κάθε μέρα βγάζει έναν υπουργό του για «λαγό», προωθώντας απολύσεις είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα.


Ας ασχοληθεί επιτέλους με την αντιμετώπιση της πανδημίας που πάλι βρίσκεται εκτός ελέγχου από τις παλινωδίες του και ας καταστρώσει ένα σοβαρό πλάνο υλοποίησης του εμβολιασμού. Οι απειλές και η στρατηγική του κοινωνικού αυτοματισμού σαμποτάρουν την προσπάθεια του εμβολιασμού.


Καλούμε τους πολίτες να αγνοήσουν τις κυβερνητικές προσβολές και να εμβολιαστούν με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για απολύσεις και αναστολές εργασίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα