Παρασκευή, 19.08.2022, 4:45 πμ

ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Απαράδεκτη πράξη η προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων

28.06.2022 / 8:19
siriza

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη.

«Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμη και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Αντιεμβολιαστές έξω από το σπίτι του Θάνου Πλεύρη

Με ανάρτησή του τη Δευτέρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε πως έξω από το σπίτι του έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της οικογένειάς του λόγω των υπουργικών αποφάσεών του.

«Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και “Διαδηλώνουν” εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «Διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα