Ευτυχώς που στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή τα μπαρ που είναι κοντά στις παραλίες δεν έχουν κατασκευές σαν αυτή της Ρόδου, γιατί τότε κάποιοι μαγαζάτορες δεν θα ‘χαν μετατρέψει απλά τους σερβιτόρους σε κολυμβητές αλλά θα τους έκαναν ακόμα και βατραχανθρώπους.
Τάδε έφη Βασίλης Βασιλείου, πρόεδρος συνδέσμου εργαζομένων στον επισιτισμό, τουρισμό και στα ξενοδοχεία στον max fm, ο οποίος σχολιάζοντας το περιστατικό της Ρόδου μίλησε για συνθήκες γαλέρας στην περιοχή και για αυθαιρεσίες που τρομάζουν.
Ο κ. Βασιλείου το πήγε ένα βήμα πιο πέρα αποκαλύπτοντας πως με το φόβο της απώλειας του μεροκάματου σερβιτόροι αναγκάζονται να εργάζονται 8 ώρες συνεχόμενες στον ήλιο και με τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο», παρόλο που αυτό απαγορεύεται από το νόμο.
ΓΕΩ