Υλικά
200 γραμμ. μαργαρίνη
150 γραμμ. ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
200 γραμμ. τριμμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές της σούπας νερό
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού λικέρ
Διαδικασία
Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτετε το νερό, το κακάο και το λικέρ. Τελευταία ρίχνετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Οταν το υλικό ενωθεί, πλάθετε με τα χέρια σας μπαλίτσες και τις τυλίγετε με τρούφα.