Συνταγή: Ομελέτα με φιογκάκια στο φούρνο

23.10.2021 / 13:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
omeleta

Υλικά

6 αυγά
1/2 φλυτζάνι γάλα
1 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
300 γρ. φιογκάκια

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, και στη συνέχεια, αφού τα σουρώσετε, τα βάζετε σε καλά βουτυρωμένο ταψί.

Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το τυρί και τα ρίχνετε πάνω από τα φιογκάκια. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα