Το πιο ελαφρύ και λαχταριστό, καλοκαιρινό γλυκό είναι η μους σοκολάτα που λατρεύει όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι σου.
Συστατικά
1/3 φλιτζανιού κακάο
1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
Θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί
Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα
Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες
Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ
Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις
Μοιράζεις σε γυάλινα ποτηράκια.