Συνταγή για καγιανά με τριμμένη φέτα

24.07.2023 / 9:43
καγιανάς-1

Ο καγιανάς είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο που μπορεί να το απολαύσεις ως κύριο ή συνοδευτικό.

Συστατικά
3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
5 αυγά
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. φέτα τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος
Βάζεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρεις τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν
Προσθέτεις το σκόρδο, τις ντομάτες, ανακατεύεις και τα αφήνεις να βράσουν για 10 περίπου λεπτά
Ανακατεύεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα ρίχνεις στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά με την ξύλινη κουτάλα
Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνεχίζεις να ανακατεύεις μέχρι να βράσει το ασπράδι
Τον αφαιρείς από τη φωτιά, σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω την τριμμένη φέτα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα