Συνταγή: Εύκολο τζατζίκι μυζήθρας χωρίς γλουτένη

13.07.2022 / 13:52
tzatziki

ΥΛΙΚΑ


50-60 ml ελαιόλαδο
3-4 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
100 γρ. μυζήθρα, τριμμένη
1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
3 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1-2 κ.γ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Σε ένα μούλτι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τις σκελίδες σκόρδου και τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μυζήθρα, το αγγούρι, τον άνηθο και το ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα