Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με την ΙΕΔΕΠ

18.12.2020 / 3:50
giatroi60

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες προκλήσεις στο χώρο της υγείας , υλοποιεί δράσεις ανταλλαγής τεχνογνωσίας επιστημόνων σχετικά με την βελτίωση της υγειονομικής κάλυψης, τις νεοεμφανιζόμενες νόσους και τις χρόνιες παθήσεις.

Η Περιφέρεια συνεργάζεται με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου  για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής διαχείρισης και εκτύπωσης του επιστημονικού περιοδικού «ΑΧΑΪΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ»  που εκδίδει η ΙΕΔΕΠ.

Το επιστημονικό περιοδικό αποτελεί σημαντικό εργαλείο παρακολούθησης των εξελίξεων στις Επιστήμες Υγείας, ενώ δίνει τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων των επαγγελματιών υγείας και των φοιτητών της περιοχής μας.  Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ΙΕΔΕΠ τα άρθρα είναι διαθέσιμα σε όλους.

Η  υποβολή των άρθρων και η διαχείρισή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά από την  ΙΕΔΕΠ,  με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και χρήσιμο εργαλείο αναφοράς το οποίο θα αποτελεί πυρήνα  ενημέρωσης και τεχνογνωσίας νέων ιατρικών ειδικοτήτων και  θα αναπτύσσει την διεπιστημονική-διϋπηρεσιακή συνεργασία και διασύνδεση των επαγγελματιών υγείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα