«Συνεργασία για τον Ερύμανθο»: Ακόμη έξι υποψήφιοι με τον Θόδωρο Μπαρή

30.05.2023 / 15:16
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (7)

Ακόμη έξι υποψήφιους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής. Πρόκειται για άτομα με αποδεδειγμένες ικανότητες και γνώσεις, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και κοινωνική καταξίωση που συμπληρώνουν το πολυσυλλεκτικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.Οι έξι νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι, Θεόδωρος Φαρμάκης από τη Ροδιά, Μιχάλης Κακαφώνης από το Αλεποχώρι, Γρηγόρης Σμυρνής από τον Καταρράκτη, Παναγιώτης Τσεγγενές από το Κομπηγάδι, Κώστας Κανελλακόπουλος από τη Δροσιά και Στασινός Κωστόπουλος από την Αγία Βαρβάρα.

«Κάθε μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Ο συνδυασμός μας διευρύνεται με νέα πρόσωπα, συνδημότες μας, που με ανιδιοτελή και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μας δυναμώνουν την ομάδα μας. Όλοι μαζί κοιτάμε το μέλλον με αποφασιστικότητα παραμένοντας συνοδοιπόροι στον ίδιο δημιουργικό δρόμο και συναγωνιστές για την επίτευξη των στόχων μας. Με αρχές, όραμα, ήθος κι εντιμότητα θα κερδίσουμε κι αυτό το στοίχημα», ανέφερε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής ευχαριστώντας έναν προς έναν όλους τους υποψήφιους για την εμπιστοσύνη τους.

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

– Θεόδωρος Φαρμάκης από τη Ροδιά

Ο Θεόδωρος, συνταξιούχος επαγγελματίας οδηγός, πατέρας τριών παιδιών μέσα από την επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική του διαδρομή έχει χτίσει μια σχέση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης με τους συνδημότες του. Επί 17 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο Προσωπικού Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη των πρώην συναδέλφων του. Με ώριμες προτάσεις και καθαρή ματιά κατέρχεται υποψήφιος.

– Μιχάλης Κακαφώνης από το Αλεποχώρι Ο Μιχάλης, δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πατρέων είναι πατέρας τριών παιδιών. Εκτός από τη διοικητική του εμπειρία καταθέτει στη συλλογική προσπάθεια και τις γνώσεις του από την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση και τα κοινά, καθώς την περίοδο 2006-2010 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Αλεποχωρίου. Με το ενδιαφέρον του για τον τόπο να είναι αδιαμφισβήτητο, με την υποψηφιότητά του δίνει μεγαλύτερη ώθηση στη δημοτική Αρχή να εξασφαλίσει μια ακόμη δημιουργική θητεία.

-Γρηγόρης Σμυρνής από τον Καταρράκτη

Ο Γρηγόρης, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας δύο παιδιών. Με σκοπό την εκπροσώπηση των συνδημοτών του, με διεκδικητική φωνή δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να υπηρετήσει τον τόπο του. Με ειλικρινή αισθήματα προσφοράς και αίσθημα ευθύνης ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη του Θ. Μπαρή, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια αναβάθμισης της καθημερινότητας.

-Παναγιώτης Τσεγγενές από το Κομπηγάδι

Ο Παναγιώτης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών. Αγωνιστής της ζωής, μοιράζεται με τον Δήμαρχο τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για τον τόπο, τον οποίο θέλει να δει να προοδεύει. Με αφετηρία τις προσωπικές του αρχές και αξίες προτάσσει το κοινό συμφέρον επιδιώκοντας με την υποψηφιότητά του να προσφέρει στο χωριό του και στον Δήμο Ερυμάνθου. Η στήριξή του στη δημοτική Αρχή αποπνέει ρεαλισμό και υπευθυνότητα, καθώς πιστεύει στη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας.

-Κώστας Κανελλακόπουλος από τη Δροσιά

Ο Κώστας, αγρότης στο επάγγελμα είναι ένας νέος άνθρωπος που με την υποψηφιότητά του και μάλιστα για πρώτη φορά, προσδίδει δυναμική στο συνδυασμό. Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του, επισφραγίζει με τη στήριξη του στον Δήμαρχο το έργο που έχει επιδείξει η δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια και για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου με σημαντικά έργα υποδομής.

– Στασινός Κωστόπουλος από την Αγία Βαρβάρα

Ο Στασινός, είναι ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δήμου και με την υποψηφιότητα του προσδίδει άνεμο ανανέωσης, καθώς δοκιμάζεται στον αυτοδιοικητικό στίβο για πρώτη φορά. Ως νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και αναγνωρίζει τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής για έναν Δήμο ισχυρό που θα δίνει προοπτική στη νέα γενιά αποφάσισε να συμμετέχει στον συλλογικό αγώνα, καταθέτοντας το δικό του όραμα, ενεργά και μαχητικά.

«Συνεργασία για τον Ερύμανθο»: Ακόμη έξι υποψήφιοι με τον Θόδωρο Μπαρή 2

Αριστερά πάνω, Θεόδωρος Φαρμάκης, μέση, Μιχάλης Κακαφώνης, κάτω, Γρηγόρης Σμυρνής
Δεξιά πάνω, Παναγιώτης Τσεγγενές, μέση, Κώστας Κανελλακόπουλος, κάτω, Στασινός Κωστόπουλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα