Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

12.01.2021 / 8:52
NIKOLAOY-XRHSTOS

Η ανακοίνωση της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαϊας, Συνεργασία Δυμαίων Πολιτων, του Χρήστου Νικολάου:

Αντί η Δημοτική Αρχή να διακρίνει και να «αρπάξει» την ευκαιρία, κάτι το οποίο έπραξαν ασμένως οι 19 ΔΗΜΟΙ – ΔΕΥΑ τής χώρας, η Δημοτική Αρχή τού Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  «κρύβεται»  πίσω  από-κατά τα λεγόμενα τού κ. Μυλωνά -μια ασύμφορη δανειοδότηση. Οι 19  Δήμοι – ΔΕΥΑ που συμπεριελήφθησαν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, είναι οι εξής: Ρόδου, Ορεστιάδας, Αλεξάνδρειας, Ηρακλείου, Θέρμης, Δέλτα, Νέστου, Παγγαίου, Εορδαίας, Θήρας, Σητείας, Σκιάθου, Βόλου, Πύλου – Νέστορος, Αβδήρων, Δίου – Ολύμπου, Κατερίνης, Σιντικής & Σερρών, σας απαντούν κ.  Μυλωνά  και ταυτόχρονα η τοπική Κοινωνία τής Δυτικής Αχαΐας, που την στέλνετε  σε οικονομική ασφυξία,  θα σας κρίνει για τα πεπραγμένα αλλά και τα λεγόμενά σας.  

Όσο για τον καταγγελτικό λόγο που συνεχώς χρησιμοποιείτε κ. Δήμαρχε τής Δυτικής Αχαΐας και την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση που ασκείτε στην «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», λες και αυτή είναι η παρούσα Δημοτική Αρχή, ένα έχουμε να σας πούμε: βρίσκεστε σε τρικυμία!

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» κ. Δήμαρχε τής Δυτικής Αχαΐας! Τολμήστε να αντιγράψετε την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» αγαπητοί τής Δημοτικής Αρχής και εξασφαλίστε 2 εκ. ευρώ χρηματοδότηση για να «απαλύνετε» τις τσέπες των συνδημοτών μας…Μην αγχώνεστε αν δεν ξαναψηφίσει ο κ. Κουνάβης, ο οποίος ολοκληρώνει  το στάδιο τής πολιτικής του μετάλλαξης και κάνει μεταπτυχιακό στην απεμπόληση τής οικολογικής συνείδησης…Θα ψηφίσουμε εμείς…

Και μην ξεχνάτε – επειδή συνεχώς μέμφεστε τους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν  ανήκουν στην παράταξή σας –  ότι οι εκλεγμένοι τής αντιπολίτευσης  είναι   περισσότεροι από την Δημοτική Αρχή συμπεριλαμβανόμενης και τής πολιτικής σας  πατερίτσας.

κ. Μυλωνά μιμηθείτε τον μυλωνά τού παραμυθιού και ασχοληθείτε με την «πριγκίπισσα» Δυτική Αχαΐα που διοικείτε και αφήστε τις «κορώνες» εντυπωσιασμού! Η προεκλογική περίοδος αργεί! Εκτός κι αν έχετε μείνει ακόμα στο 2019….

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα