Συνεχείς περιοδείες από Σβόλη!

03.12.2022 / 19:00
04

Συνεχίζει τις περιοδείες του, πλαισιωμένος από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του, ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης.

Προσφάτως, συνομίλησε με κατοίκους της Παραλίας, ανακοινώνοντας μετά τα εξής: «Καταγράψαμε τα προβλήματα  και  ενημερώσαμε για τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής αλλά και για το αναπτυξιακό μας όραμα. Για το κοινωνικό μας πρόσωπο, για τα έργα υποδομής, για την τουριστική ανάπτυξη της  περιοχής, για το θαλάσσιο μέτωπο, για τη διαχείριση των αποβλήτων και για την επιθυμία μας να προσελκύσουμε επενδυτές και θέσεις  εργασίας στην πόλη της Πάτρας.

Σε μία περιοχή που έχει ήδη υποβαθμισθεί με τον βιολογικό καθαρισμό και που απετράπη, με τη συνέργεια όλων σχεδόν των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Τζανάκου, η περαιτέρω υποβάθμιση με τη χωροθέτηση  για ανακυκλώσιμα οικιακά απόβλητα.

Στην περιοχή βρεθήκαμε και τον Μάιο του 2021 και δεν διαπιστώθηκε καμία αλλαγή από τότε. Δυστυχώς η εγκατάλειψη παραμένει εμφανής. Ο παραθαλάσσιος χώρος, το πάρκο πρασίνου, το γήπεδο μπάσκετ και η υπόλοιπη περιοχή αποδεικνύουν την πλήρη αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα