Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη διοίκηση του ΕΚΑΜΕ  στο Αίγιο

20.06.2023 / 12:34
image2

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής,  Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ε.Κ.Α.ΜΕ. στο Αίγιο, όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση, παρουσία του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νότιων Ιονίων Νήσων, κ. Αντώνη Χαροκόπου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης,  έγινε αναλυτική παρουσίαση  του έργου που επιτελείται και της προσπάθειας στήριξης των παιδιών με  αναπηρία στην εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση και φροντίδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με τα παιδιά και τους εργαζόμενους και επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους πρόνοιας στην χώρα. Τέλος τόνισε, ότι πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα, η αδιάλειπτη και αλληλέγγυα   στήριξη της πολιτείας των δομών των ατόμων με αναπηρία (Κ.Δ.Η.Φ, Κέντρα Ημέρας, Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Κ.Δ.ΑΠ Α με Αναπηρία), ώστε να παραμείνουν  ενεργά και να συμμετέχουν ισότιμα και δημιουργικά στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα