Συνάντηση του Δημήτρη Φάκαλου και της estiasigreece με τον Γεωργιάδη για τον τομέα του catering

25.05.2021 / 22:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 23

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, με την πρωτοβουλία και παρουσία του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονα Φωτήλα, είχε ο εκπρόσωπος της «Εστίασης Πάτρας» και μέλος του #estiasigreece Δημήτρης Φάκαλος, την Δευτέρα 24/5, στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην πλ. Συντάγματος.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να παρουσιαστεί στον υπουργό η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μαζική εστίαση στην χώρα μας λόγω της πανδημίας, με ιδιαίτερη έμφαση στον υπό-κλάδο του catering, των κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις κτλ) και των συνεδρίων, και να παρουσιαστεί ένα αναλυτικό σχέδιο για την στήριξη και την διάσωση του συγκεκριμένου τομέα της εστίασης.

Ο Δ. Φάκαλος, ως εκπρόσωπος του τομέα catering του #estiasigreece τόνισε πως συγκεκριμένος κλάδος αντιμετωπίζει μία δεύτερη συνεχή χρονιά με πτώση κύκλου εργασιών που ξεπερνά μεσοσταθμικά το 70% και απαιτούνται άμεσα και γενναιόδωρα μέτρα για την διάσωσή του.

Εν αναμονή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ανακοινωθούν στις προσεχείς ημέρες, ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύθηκε για την στήριξη του κλάδου των εκδηλώσεων καθώς όπως είπε «πρόκειται για έναν τομέα βαρύτατα πληττόμενο, όπως τα γυμναστήρια και τα θέατρα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα