Συνάντηση της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. με το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

01.12.2021 / 21:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
2021-11-30

 Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.) συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά. Την αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο Πρόεδρος Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Βερρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Στροσκίδης και το μέλος Ιωάννης Πλώτας.

 Ο κ. Μυλωνάς, αφού υποδέχθηκε εγκάρδια τα μέλη του Δ.Σ., εξήρε το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο αναφορικά με την προστασία των συνόρων μας όσο και με την κοινωνική τους προσφορά, ειδικά κατά την παρούσα χρονική συγκυρία κατά την οποία καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ., αφού ευχαρίστησε τον κύριο Δήμαρχο για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσίασε τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που διαμένουν στην περιοχή, με κυριότερο από αυτά τη λειτουργία του δημοτικού παιδικού σταθμού στις εγκαταστάσεις της Διασποράς της 116 Πτέρυγας Μάχης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και κατέληξε με την ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά του Δήμου, ώστε να καταστεί δυνατή η συστηματικότερη συμμετοχή των στρατιωτικών και των οικογενειών τους στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο για τη συνεργασία αλλά και την εκπεφρασμένη αμέριστη συμπαράστασή του στα ζητήματα που ταλανίζουν τα στελέχη των Ε.Δ. και προωθούνται, σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), μέλος της οποίας αποτελεί η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα