Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ – Τι συζήτησαν

20.09.2021 / 9:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
spiral_dimarxosIoannina

Επίσκεψη του επικεφαλής του σπιράλ στον Δήμαρχο Ιωαννιτών

Τα Ιωάννινα επισκέφτηκε πρόσφατα ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς και συναντήθηκε στο τοπικό δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών. Πρόκειται για τον κ. Μωυσή Ελισάφ, γνωστό παθολόγο και πανεπιστημιακό, ρωμανιώτικης καταγωγής, που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως ανεξάρτητος, εξελέγη δήμαρχος (ο πρώτος δήμαρχος εβραϊκής καταγωγής που εκλέγεται στην Ελλάδα) και διάγει έκτοτε μία επιτυχημένη θητεία.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επικαιρότητας, σε σχέση με τις δημοτικές υποχρεώσεις εν μέσω πανδημίας, τις προοπτικές των τόπων τους, το συνολικό αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα και την πρόκληση των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Ο δήμαρχος των Ιωαννίνων παρουσίασε στον Πέτρο Ψωμά τις πρωτοβουλίες που πρόσφατα πήρε στον τομέα του πολιτισμού, του τουρισμού και της ανάπτυξης του δήμου, μέσω καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, δημιουργίας νέων πολιτιστικών θεσμών, της  αναπτυξιακής εταιρίας της Ηπείρου, μεγάλων έργων υποδομής και της συνειδητής πρόθεσης για δημιουργία μιας ανοικτής επισκέψιμης πόλης. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα καθημερινότητας, καθαριότητας και έργων, με ιδιαίτερη έμφαση στις 14 προτάσεις που ο δήμος έχει υποβάλει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ήταν μια ακόμα εποικοδομητική επίσκεψη, στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πέτρου Ψωμά με δημάρχους ανά την Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου αξιόλογων επαφών και την καταγραφή καλών πρακτικών. Εδραιώθηκε παράλληλα μία ειλικρινής σχέση με τον Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πάτρα, τον Δήμο Πατρέων και τα τοπικά δημοτικά τεκταινόμενα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα