Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πραγματοποίησε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε

31.03.2023 / 13:04
ka 2

Αντιπροσωπεία της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας που προέκυψε από τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου τ.ε. συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Από πλευράς Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αναστάσιος Τσάκωνας, Γεωπόνος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Γεωλόγος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Μαρίνος Τζαβάρας, Γεωπόνος.

Κατά τη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και Αναπτυξιακών Νόμων κ. Στάθη Αναστασόπουλου, έγινε ανταλλαγή απόψεων και αποφασίστηκε από κοινού, οι δύο φορείς να εμβαθύνουν τις σχέσεις συνεργασίας τους στο μέλλον με σκοπό να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας που αφορούν στον Πρωτογενή Τομέα αλλά και σε ευρύτερα γεωτεχνικά ζητήματα.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα