Συνάντηση Κικίλια με τον Πρέσβη της Γερμανίας Έρνστ Ράιχελ

27.09.2021 / 15:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kikilias_87

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ερνστ Ράιχελ.

Με τον Πρέσβη της Γερμανίας @ReichelErnst συζητήσαμε δράσεις για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού στη χώρα μας καθώς και για τις εκλογές στη Γερμανία.

Είναι κοινή η βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ 🇬🇷🇩🇪 στον τουριστικό τομέα. @GermanyinGreece pic.twitter.com/ZQDdOszon4— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) September 27, 2021

Στη συνάντηση, όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση, επαναβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί και η κοινή βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα, καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τους Γερμανούς επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού στη χώρα μας.

Συζητήθηκε επίσης το αποτέλεσμα των χθεσινών γερμανικών εκλογών, όπως και οι διαδικασίες για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα