«Συνάντηση εργασίας για τα προβλήματα στις Αλυκές»

20.10.2021 / 17:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
patra-axaia-western-greece-dytiki-ellada

Oπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Δήμος Δυτικής Αχαιας συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο το λιμάνι στις Αλυκές και τα ιδιοκτησιακά προβλήματα στη ζώνη του λιμανιού.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Στη συνάντηση πήραν μέρος ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης, ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής  Άλκηστις Σταθοπούλου και ο συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Κατά τη συνάντηση εντοπίστηκαν τα βασικά προβλήματα της περιοχής που είναι αφενός οι εργασίες εκβάθυνσης στην είσοδο του λιμανιού και αφετέρου η οργάνωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών προκειμένου οι ιδιοκτησίες που υπάρχουν στις Αλυκές και που σήμερα ανήκουν στην ΕΤΑΔ να περάσουν στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και εν συνεχεία να αποδοθούν στους κατοίκους. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν οι δυνατότητες για τη χρηματοδότηση των σχετικών αναγκών από πόρους του ΕΣΠΑ.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί στις 3 Νοεμβρίου προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα διερεύνησης όλων των δυνατών σεναρίων και η λήψη αποφάσεων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα