Συναγωγή στου Ψυρρή – Φόβοι ότι ο «Σάνι» σχεδιάζει νέο χτύπημα

05.04.2023 / 7:20
shani-shah-3

Γόνος οικογένειας με «βαρύ» ποινικό παρελθόν είναι ο 30χρονος «Σάνι» -ήτοι, ο «εγκέφαλος» πίσω από τα χτυπήματα σε Αθήνα και Ζάκυνθο, που σχεδίαζαν οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί τρομοκράτες.Το πρόσωπο του 30χρονου, ο οποίος διαμένει στο Ιράν, προέρχεται ωστόσο από πακιστανική φυλή, έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον Sayed Fakhar Abbas, που έχει καταγωγή από το ίδιο χωριό που είναι ο 27χρονος Πακιστανός που διέμενε στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για ένα άτομο με δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -έχει παρουσία μέσα από βίντεο- χωρίς όμως να κινεί τις υποψίες, καθώς το προφίλ του παραπέμπει σε έναν απλό άνθρωπο της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική στο Πακιστάν πραγματοποίησε έφοδο σε τρία σπίτια στο Πακιστάν, τα δύο εκ των οποίων ανήκουν στην οικογένεια του «Σάνι» -αυτό είναι το όνομα, με το οποίο εμφανίζεται ο 30χρονος στα social media.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του κρατείται σε φυλακές στο Ομάν, έχοντας διαπράξει δύο δολοφονίες, αλλά και απαγωγές.Για ανθρωποκτονίες και απαγωγές κρατείται σε φυλακές του Πακιστάν και ο πατέρας του, ενώ ο ίδιος ο «Σάνι» φέρεται να έχει διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις δολοφονίες, αλλά και απαγωγές.

Σε κάθε περίπτωση, το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς υπάρχει φόβος ότι ενδέχεται να ετοιμάζει νέα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα