Συναγερμός στον ΣΚΑΪ μετά την είδηση ότι είναι θετικός ο Πατούλης

02.12.2020 / 16:37
patoylis

Τεστ για κορωνοϊό πρόκειται να κάνουν οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, όπως ανακοίνωσαν στον αέρα της σημερινής τους, καθώς ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τον οποίο είχαν καλεσμένο, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές εμφανίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις διατηρώντας τις αποστάσεις στο… στούντιο της εκπομπής.

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής.

«Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά» πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε καταλήγοντας ο Δ. Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα