Συμβολική διαμαρτυρία του ΣΚΕΑΝΑ, την Τετάρτη, στις σκάλες Αγ. Νικολάου

30.03.2021 / 8:39
skeana

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις σκάλες Αγίου Νικολάου πραγματοποιεί αύριο στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, για να απαιτήσει μαζικό εμβολιασμό των εργαζομένων και επιχειρηματιών του κλάδου, πλήρες άνοιγμα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους με επιδότηση ιονιστών, κεφάλαια επανεκκίνησης και με πλήρες ωράριο λειτουργίας, τηρουμένων πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται για την COVID-19.

Το σημείο της συγκέντρωσης επιλέχθηκε για συμβολικούς λόγους, γιατί ο ΣΚΕΑΝΑ θέλει να απευθύνει μήνυμα προς την πολιτεία και την κοινωνία, επισημαίνοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για επαναλειτουργία της εστίασης και εν γένει της αγοράς.

Ο σύλλογος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ανάγκη των πολιτών, για κοινωνικοποίηση και αποφόρτιση αποτελεί πλέον πλημμυρικό φαινόμενο σε όλη την χώρα. Τα μέτρα δεν απέδωσαν και πρέπει να βρεθεί άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα, με επαναλειτουργία της αγοράς και επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Μπαίνουμε στον 6ο μήνα και οι οικογένειες μας καθώς και οι οικογένειες τω εργαζομένων μας ζουν με επιδόματα και είναι επιτακτική ανάγκη η κάθε κοινωνική συνέργεια για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας», τονίζει ο ΣΚΕΑΝΑ.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συμβολική διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου η διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ μαζί με άλλους τοπικούς φορείς θα παραδώσει τα αιτήματα του κλάδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα