Σύλλογος Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας: «Ανδρέα, είμαστε πάντα δίπλα σου!»

12.04.2023 / 10:28
ka 36

Ψήφισμα συμπαράστασης στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, εναττικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη εξέδωσε  ο Σύλλογος Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής: «Το ∆ιοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία ομόφωνα εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον ιατρό και μέλος του συλλόγου Ανδρέα Ηλιάδη μετά τις πρωτοφανείς, εναντίον του, κατηγορίες του περιβόητου δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Σε μία πόλη που όλοι γνωριζόμαστε, η φήμη του ιατρού είναι άσπιλη και οι γονείς των παιδιών που δέχθηκαν την ιατρική φροντίδα του Ανδρέα εκφράζουν μόνο ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον άνθρωπο αυτό. Αυτό κάνει και εμάς τα μέλη του συλλόγου να νιώθουμε ευτυχείς και υπερήφανοι που τον έχουμε μαζί μας ως συναγωνιστή.

∆εν τρέφουμε ουδεμία ανησυχία για τις κατηγορίες που του εκτοξεύθηκαν ούτε ασφαλώς και ο ίδιος. Λυπούμαστε μόνο γιατί όσο ο Ανδρέας Ηλιάδης αναγκάζεται να ασχολείται με την αγριότητα των δημόσιων θεαμάτων, τόσο χρόνο στερούνται τα παιδιά από την φροντίδα του και εμείς από την ποιότητά του. Ανδρέα, είμαστε πάντα δίπλα σου!» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα