Παρασκευή, 22.10.2021, 9:36 πμ

Συλληπητήριο μήνυμα του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα

22.09.2021 / 10:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
karvelis

Δύσκολη η σημερινή ημέρα για όλους εμάς που εκπροσωπούμε την Υγεία. Μια δυνατή και δυναμική γυναίκα έφυγε από κοντά μας, έφυγε από την παλαίστρα της ζωής, όπου είχε κερδίσει πολλές δικές της και ξένες μάχες με τον καρκίνο.

Το αγωνιστικό της αποτύπωμα, όπως και η έντονη αγάπη της για ζωή και αισιοδοξία, θα σηματοδοτεί πάντα το πεδίο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του καρκίνου.

Χάραξε έναν δρόμο μαχητικότητας με γνώμονες την υπομονή, την επιμονή και τη δράση για να αφυπνίσει σε όλες τις γυναίκες την αγάπη για τον εαυτό τους, το σώμα τους και τη μοναδικότητά τους.

Κατάφερε να αφυπνίσει το δημόσιο ενδιαφέρον για συλλογικές παρεμβάσεις κατά του καρκίνου κινητοποιώντας φορείς και οργανώσεις και εδραιώνοντας μονοπάτια προληπτικής ιατρικής για κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου, με απόλυτο σεβασμό στην γυναικεία αξιοπρέπεια και στην διατήρηση της ανθρώπινης ζωής!

Λιολιώ, θα σε θυμάμαι χαμογελαστή, δραστήρια, δυναμική και μάχιμη! Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αχαϊκής γης που θα σε σκεπάσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα