Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: «Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός θάνατος»

27.05.2021 / 19:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 9

Ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό της μίλησε στην εκπομπή Live News. Ο κ. Κρυοβρυσανάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας της γυναίκας του η οποία ωστόσο δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή.

«Γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι ίδια. ‘Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση’» ανέφερε συντετριμμένος ο ίδιος και συνέχισε: «Το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε».

Ο σύζυγος της Γλυκερίας επεσήμανε ότι: «Το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, πώς ακόμα το χορηγούνε

. Εμείς είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους για να κάνουμε το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο».

«Ότι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στα πλαίσιο του προβλήματος» ανέφερε συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα