Συγκλονίζει ο Κώστας Κρομμύδας: «Δεν τον αγκάλιασα 9 μήνες και μου τον έφεραν σε σφραγισμένο φέρετρο με σελοφάν»

05.12.2020 / 10:01
cache_846x3000_Analog_medium_752064_205940_3122020

Συγκλονίζει ο Κώστας Κρομμύδας για το θάνατο του πατέρα του από κορωνοϊό.  «Δεν υπάρχει πιο ναζιστική άποψη από αυτή που εκφράζουν οι αρνητές ότι “δεν πειράζει μεγάλοι άνθρωποι είναι”! Οι άνθρωποι με κoρωνοϊό φεύγουν σε συνθήκες απόλυτης μοναξιάς»   Ο Κώστας Κρομμύδας στην πρώτη καραντίνα έκανε μια βίντεο κλήση με τον 92χρονο μπαμπά του που ζούσε στα Τρίκαλα λέγοντας πως λόγω της κατάστασης δεν μπορεί να τον δει αλλά όταν τελειώσει όλο αυτό θα τον πάει μια ωραία μεγάλη εκδρομή… Τελικά όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια και η εκδρομή αυτή δεν έγινε ποτέ αφού προχθές ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή όντας θετικός στον κορωνοϊό. 

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας συγγραφέας πολλών best seller βιβλίων, μιλάει, για την περιπέτεια του πατέρα του αλλά κυρίως δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στους αρνητές και σε όσους δεν προστατεύουν τους ηλικιωμένους. Μιλάει όμως και για την μοναξιά που βιώνουν οι ασθενείς με covid. «Οι άνθρωποι με κoρωνοϊό φεύγουν σε συνθήκες απόλυτης μοναξιάς»

Πώς έμαθε για τον πατέρα του και τον κορωνοϊό

«Στην αρχή ο πατέρας μου είχε λίγο πυρετό και νομίζαμε ότι είχε ουρολοίμωξη γιατί δεν είχαμε κάποιο στον περιβάλλον με covid και δεν πιστέψαμε ότι είναι κορωνοϊός. Αλλά όταν αυτό συνέχισε, αποφασίσαμε να τον πάμε στο νοσοκομείο, εκείνος δεν ήθελε. Τελικά τον πήγαμε στο νοσοκομείο, του έκαναν τεστ covid, βγήκε θετικό και τον πήγαν στο θάλαμο covid. Του πήγε ένα μαξιλάρι η αδελφή μου και μετά δεν τον ξαναείδαμε ποτέ. Μας τον έφεραν σε ένα σφραγισμένο φέρετρο με σελοφάν»

Τρεις ώρες πριν φύγει του είπα: «Κράτα μπαμπά όσο μπορείς αλλά δεν τα κατάφερε» λέει ο Κώστας για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον μπαμπά του

«Το παράπονό μου είναι που δεν τον πήρα 9 μήνες μια αγκαλιά για να τον προστατεύσω και τελικά κόλλησε. Προσπαθήσαμε προσπαθήσαμε, προσέξαμε αλλά τελικά, κόλλησε κορωνοϊό. Μάλλον από κάποιο ασυμπτωματικό… δεν ξέρω»

Το μήνυμά του για τους αρνητές και αυτούς που πιστεύουν ότι αν είναι κάποιος ηλικιωμένος 

«Πρέπει να προστατέψουμε τους μεγάλους ανθρώπους, φεύγει μια γενιά ανθρώπων… είναι σαν να πέφτει καθημερινά ένα αεροπλάνο με 100 ανθρώπους και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα. Κι αυτοί που δεν προσέχουν πρέπει να δείξουν πλέον μια υπεύθυνη στάση. Το οφείλουμε σε αυτούς που μας μεγάλωσαν» λέει ο Κώστας φορτισμένος στο TLIFE.

 Και ξεσπά: «Κάποιος έπρεπε να  διδάξει συνείδηση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει πιο ναζιστική άποψη από αυτή που εκφράζουν οι αρνητές ότι “δεν πειράζει μεγάλοι άνθρωποι είναι”!  Πεθαίνουν… και θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Οι άνθρωποι με κoρωνοϊό φεύγουν σε συνθήκες απόλυτης μοναξιάς»Camera Icon  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα