Συγκλονίζει ο γιος 73χρονου που πέθανε από κορωνοϊό: «Τον έβαλαν σε δύο σακούλες και είδα την κηδεία από το viber»

19.11.2020 / 20:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Ο γιος ενός 73χρονου που πέθανε από κορονοϊό στη Φλώρινα, έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook και μίλησε για τις στιγμές που ακολούθησαν, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Η περιγραφή του Κώστα Οικονομίδη σοκάρει και έστειλε μήνυμα αφύπνισης σε όσους δεν πιστεύουν στον ιό.

Ο Κώστας Οικονομίδης μίλησε στο Sigmalive της Κύπρου, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του και τα όσα έγραψε στο Facebook δηλώνοντας πως ο λόγος της ανάρτησής του δεν ήταν η λύπηση, αλλά θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τρομάξει όσους αντιμετωπίζουν τον κορονοϊό δίχως την απαραίτητη προσοχή.

Ο 73χρονος πατέρας του – όπως είπε- είχε ιστορικό με νόσημα, το οποίο δεν σχετίζεται με το αναπνευστικό.

«Τον πατέρα μου τον έβαλαν σε δυο σακούλες και σφράγισαν το φέρετρο. Είδα την κηδεία μέσω viber», είπε αρχικά ο κ. Οικονομίδης και πρόσθεσε: «Λάμβανε κορτιζόνη, είχε αστάθεια και έπεσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο Νοσοκομείο για να μπορεί κάποιος να τον προσέχει. Λόγω της κατάστασης δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα του».

Μεταξύ άλλων ο κ. Οικονομίδης ανέφερε πως: «Το Σάββατο μας είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα βγάλει τη νύχτα. Μας είπαν ότι του παρέχουν ότι μπορούν στο μικρό νοσοκομείο της Φλώρινας με ό,τι μέσα έχουν. Μας είπαν ότι τα πράγματα με τις ΜΕΘ στην Ελλάδα ήταν τραγικά και δεν μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι για τον πατέρα μας».

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα