Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τις φωτιές: «Σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω;»

05.08.2021 / 16:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mpourdoumis1

Σε πύρινο κλοιό για μία ακόμη ημέρα βρίσκεται η χώρα. Οι φωτιές συνεχίζουν και σήμερα να καίνε ανεξέλεγκτες σε Εύβοια, Μεσσηνία, Αρχαία Ολυμπία ενώ συχνές είναι οι αναζωπυρώσεις και στην Βαρυμπόμπη.

Οι κάτοικοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, πολλά από τα οποία έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Την ίδια ώρα, τα social media έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα συμπαράστασης. Ιδιαίτερα ενεργοί αλλά και ανήσυχοι είναι και οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι επιδιώκουν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο του, την οποία συνόδευε ένα τραγούδι με συμβολικούς στίχους για την κατάσταση που ζούμε.
«Σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, δε μου κάνει, μαμά, επιστρέφεται πίσω, σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, με στενεύουν λουριά, πώς να τον συνηθίσω. Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ, να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά. Ω! τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο, να `ναι όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο, κάνε κάτι μπαμπά, δεν αντέχω, θα φύγω, είναι κρίμα μαμά, άλλαξέ τον και λίγο. Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ, να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά.

Ένα τραγούδι σε στίχους Κώστα Μουρσελά και μουσική Βασίλη Δημητρίου», ήταν η λεζάντα του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα