Συγκλονίζει η σύντροφος του Σπύρου Μισθού– Η αιτία θανάτου του και η νοσηλεία του στο νοσοκομείο του Ρίου

21.12.2020 / 15:02
download

Η τελευταία σύντροφος του Σπύρου Μισθού μίλησε σήμερα στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του ηθοποιού, που γνώρισε ευρέως το κοινό μέσα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή, η αγαπημένη του αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που είχε ο Σπύρος Μισθός, αλλά και στην τεράστια αγάπη για τα δυο του παιδιά.

«Το γεγονός με την υγεία του ήταν από τον Αύγουστο που τον είχε φέρει εδώ (στην Πάτρα). Λόγω της εργασίας μου δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα και να είμαι πολλές ώρες μαζί του και να είμαι δίπλα του. Γι’ αυτό και τον ανέλαβαν οι γιατροί εδώ. Τους μήνες που διανύσαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε ένταση στη φωνή του και κάναμε μια σειρά εξετάσεων στην Πάτρα. Σε αυτό το διάστημα διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές. Αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να χειρουργηθεί και να ακολουθήσει τις θεραπείες του άμεσα. Όλα πήγαν καλά, ανταποκρινόταν σε κάθε θεραπεία. Ήταν 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες με ανθρώπους δίπλα του που τον πρόσεχαν πολύ. Στις 20 ακτινοβολίες διαπιστώθηκε ότι η νόσος δεν υπήρχε πια, απλά έπρεπε να τελειώσουμε τις θεραπείες σωστά» δήλωσε η σύντροφός του.

Όπως εξομολογήθηκε, οι ακτινοβολίες δεν επέτρεψαν στην αρχή στον ηθοποιό να μπορεί να τρώει με αποτέλεσμα να χάσει κάποιο βάρος. Στις 20 ημέρες, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς βαριάς μορφής πνευμονία, και μετά από κάποιες εξετάσεις διασωληνώθηκε

Ακόμα, η σύντροφος του Σπύρου Μισθού είπε ότι τα παιδιά του ήταν μαζί του και ότι όταν περνούσε όλη αυτή η περιπέτεια θα ετοίμαζαν τον γάμο τους… «Αν λάτρεψα κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο ήταν η αγάπη και η φροντίδα που έδινε για τα παιδιά του».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα