Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς εννέα χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο

24.07.2021 / 8:38
ka 3

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς εννέα χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο, ανασύροντας τις μνήμες από τις τραγικές στιγμές που καθήλωσαν το κορίτσι σε ένα κρεβάτι και την υποχρέωσαν να κινείται με αναπηρικό καρότσι.

«Κάθε χρονιά, όταν φτάνει η μέρα που χτύπησε η Μυρτώ και αυξάνεται κατά ένα χρόνο αυτό βαραίνει μέσα μου» αναφέρει η κ. Μαρία Κοτρώτσου, μιλώντας στο Mega, ενώ αποκαλύπτει πως από τον περασμένο Νοέμβριο, η Μυρτώ δεν είναι καλά.

«Δυστυχώς από τον Νοέμβριο κάποια πράγματα μάλλον χειροτέρεψαν παρά καλυτέρεψαν. Έχει εμφανίσει πνευμονία και κάποια άλλα γυναικολογικά» υπογραμμίζει.

Η μητέρα της Μυρτούς αναφέρεται στα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, εκφράζοντας την ανησυχία της για όσα συμβαίνουν. «Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν, μια Γαρυφαλλιά. Με τρομάζει ως μητέρα το αύριο» υπογραμμίζει.

Δηλώνει μάλιστα απαισιόδοξη στο αν η κοινωνία θα κάνει πράγματα μπροστά. «Όχι νιώθω πως τα πράγματα κάποια χρόνια πριν ήταν καλυτέρα ,είχαν κάτι να φοβούνται. Γιατί αυτοί έχουν δικαιώματα και οι νεκροί οι δολοφονημένοι δεν έχουν» λέει.

Η Μαρία Κοτρώτσου αναφέρεται και στους νόμους ,που επιτρέπουν όπως λέει να έχουμε τόσες γυναίκες θύματα. «Πρέπει να αλλάξουν τους νόμους, αλλάξτε τους νόμους, είναι επιτακτική ανάγκη, πρέπει να υπάρχουν αυστηρότερες ποινές, πρέπει για ειδεχθή εγκλήματα τα ισόβια να είναι ισόβια».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο δράστης καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο σε ισόβια, ωστόσο η μητέρας της Μυρτούς φοβάται πως ίσως σε μερικά χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα