Συγκλονιστικός Θανάσης: «Φίλε, ξέρεις ότι δεν είχα να φάω; Νομίζεις θα ενδιαφερθώ για ένα άρθρο;»

28.08.2023 / 20:10
ta 9

O Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο «basketnews», αναφέρθηκε σε ένα σχετικό άρθρο που είχε γραφτεί στις ΗΠΑ και ανέφερε ότι βρίσκεται στο NBA και τους Μπακς λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οπως τόνισε μάλιστα, το έχει διαβάσει και, πραγματικά, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης αποκάλυψε ότι ταν κοντά στους Νικς πριν αποφασίσει να μείνει στους Μπακς και τόνισε ότι όλοι έχουν δημιουργούν ένα αφήγημα, αλλά τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει αυτό.

Για την άποψη κάποιων ότι αγωνίζεται στο NBA λόγω του Γιάννη: «Έχω να πω δύο πράγματα για το θέμα. Το πρώτο είναι ότι όλοι έχουν την άποψή τους. Αλλά η μόνη φορά που σε πονάει κάτι, είναι όταν είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια, τότε θα σε πονέσει. Την ίδια στιγμή όμως, αν ξέρει κάποιος το ταξίδι μου… Φίλε, δεν είχα να φάω, ποιος ενδιαφέρεται για ένα άρθρο; Δεν είχα κάτι να φάω, είμαι γιος μεταναστών. Σχετικά με τα άρθρα, πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιες φορές έχει σχέση με το γεγονός ότι ζούμε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και ξέρεις τι συμβαίνει.

Αν κάνεις κάτι καλό, ποιος ο λόγος να βγει κάτι τέτοιο; Ποιος προσπαθούσε να αποδείξει τι; Δεν είπα κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν κάνω τίποτα που μπορεί να παρεξηγηθεί. Κάνω απλώς την δουλειά μου και πάω σπίτι μου, ποιος είναι λοιπόν ο λόγος; Θα σου πω κάτι αδελφέ: Στο υπόσχομαι, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα στην ζωή. Αν σου έλεγα ‘μπαίνεις τώρα και παίζεις”.

Μία μέρα θα παίξεις. Την δεύτερη φορά θα παίξεις. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει σαφές ότι δεν ανήκεις εκεί. Με έχεις δει να παίζω; Έχεις δει τα highlghts μου; Μοιάζω να μοιάζει ότι δεν ανήκω εκεί; Μήπως δεν είμαι αρκετά αθλητικός ή εκρηκτικός; Ίσως δεν είμαι αρκετά αθλητικός για να παίξω εκεί; Προφανώς και δεν ισχύει αυτό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα